2777
2789
عنوان

چرا مامان من انقدر حساس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 37 پست
مادرتون حق داره اوضاع بد شده طفلک نگرانتونه شمام یکم درکش کنید خیلی مسولیت سختی داره

درکش می کنم ولی منم حق دارم زندگی اجتماعی رو یاد بگیرم به خدا تو بر خورد با خانو ما و آقایون خیلی خجالت میکشم

عزیزم من دو سالم بود پدرم از دست دادم

الهی. خدا رحمت کنه پدر نازنینتو. با مادرت بشین حرف بزن. بگو که تو هم نیاز اری بری بیرون با دوستات بگردی. بگو من قول میدم هر ساعتی که گفتی برگردم. تک فرزندی؟ اینها کاملا طبیعیه گلم. احتمال داره که ترس از دست دادن عزیز داشته باشه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکش می کنم ولی منم حق دارم زندگی اجتماعی رو یاد بگیرم به خدا تو بر خورد با خانو ما و آقایون خیلی خج ...

شما میتونین تو مهمونی های خانوادگی هم طرز برخورد رو یاد بگیرین یا با دوستی برین که مادرتون میشناسدش بعدم با مادرتونم میتونید برید بیرون خیلیم خوش میکذره

الهی. خدا رحمت کنه پدر نازنینتو. با مادرت بشین حرف بزن. بگو که تو هم نیاز اری بری بیرون با دوستات بگ ...

بله تک فرزندم ...مرسی از راهنماییتون امید وارم تو زندگی همه هر مشکلی هست رفع بشه 

شما میتونین تو مهمونی های خانوادگی هم طرز برخورد رو یاد بگیرین یا با دوستی برین که مادرتون میشناسدش ...

بله همه ی اینا درست ولی من 20 سالمه و اگه روابطم خارج از فامیل و آشنا باشه هم فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد

بله تک فرزندم ...مرسی از راهنماییتون امید وارم تو زندگی همه هر مشکلی هست رفع بشه 

قربونت. پس حق داره گلم میترسه . امیدوارم که مشل شما هم حل بشه ❤❤❤

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !