2777
2789
تاپیک واسه سال۹۸،بچت چشه تهرانی،ایشاالله خوب بشه اگه به تب مارشال شک‌ کردی بچت هی عفونت میکنه بهداشت ...

نه شهرستانم. همش تب میکنع بدون دلیل. یکساله درگیرذ

تب هست. دخترم دوسالش تموم شده. از یکسالگی همش تل و. گلودرد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شهرستانم. همش تب میکنع بدون دلیل. یکساله درگیرذ تب هست. دخترم دوسالش تموم شده. از یکسالگی همش تل ...

ببین منم بچم میگفتن کم خونه گلیول سفیدش زیاد عفونت نداره اینو فقط دکتر عفونی اطفال تشخیص میدن همین الکی دکتر اطفال نبر.تو تهران دکتر تقوی نژاد تو بیمارستان میلاد عالیه رئیس یخش ان ای سی بچه هاس مطب نداره کسی تهران داری .آزامیش ببر اورزانس میلاد همونحا ازمایش میگیرن درحا بستری میکنن فقط تامین اجتماعی باشی کلا رایگانه همه چیزش.پیمارن رستگاری تو میلاد ویزیت آنلاین فکر کنم داره اینم تو همون بخش میلاد تحربه داره.دکتر شایا کبگاهی قبلا میلاد بود الان نمیدونم کجاست اون بهترینه.سریع برچسب نزن بچه منم همینجوری قود بچم ماه دوم مرتب تب و عفونت بالا بود همه گفتن کم خونه هی دارو دارو یک‌ماه طول میکشید دارو بخوره تا خوب بشه دوباره همون اش همون کاسه ویزیت آنلاین دکتر رستگار انجام بده بعد بگو یکی تو بخش ان ای سی میلاد بستری بود شمارو معرفی کرد میشه با دکتر تقوی نژاد مشورت کنید چون شما دونفر قبول داشت دیگه خیالم راحت بشه ایشون مطب ندارن.یا زنک بزن مطبش بگو تو واتساپ بفرستم آزمایشات تشخیص اولیه چیه نسخه ای دارین تهیه کنم میام تهران معطل نشم زبون بگیر.ایشاالله چیزی نیست یه تاپیک دیگه هست سرچ کن اسم دکترای خوبی گفته اونا همینجوری با منشی حرف بزن مدارک بفرست

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
قرص کلشی سین دادن. 

نمیدونم حتما باید دکتر که تخصص عفونی داره بگه اطفال معمولی تشخیص نمیده 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
قرص کلشی سین دادن. 

یه عالمه نعما خشک گن تو سوپ و غذاهاش بریز اگه یبوست برگ انگور ریز کن بعد خشک کن بریز تو سوپ شیرش قطع بشه درست میشه .شبشه شیر هر هفته عوض کن پستونک عوض کن شسر سر ساعت فاسد میشن دقت کن غذا دقت کن حساسیت نداده باشه گوجه نده یه چند وقت رو بالشی عوض کن پتو کلکی ننداز روش لباساش  نخ باشه شامپو سرش فولیکا کن و شامپو بدن بزن و لیف عوض کن سعی کن تند تند اینا که گفتم رعایت کنی دستشم نند تند بشور یا پستونک بده نکنه دهنش اینارو رعایت کن بعد شیر حتما آب بده بهش حتی خوابه اگه اینارو رعایت کردی دیدی درست شد از همیناس پوشکشم مای بی بی کن.پماد سوختگی نزن یا مارکشو عوض کن تا دوسالگی نمیشه گفت ماذشال چون بیشتر بچه ها همین تب مدام دارن مخصوصا الان کرونا ولی پیگیر باش

یه عالمه نعما خشک گن تو سوپ و غذاهاش بریز اگه یبوست برگ انگور ریز کن بعد خشک کن بریز تو سوپ شیرش قطع ...

عزیزج یه عالمخ ممنونم. دخترمن رفللاکسی هست شیرنمیخوره از 15 ماهگی. پستونک هم نمیدم. دوسالش تموم شده از یک سالگی شروع شده تب ها. الان دوروزه دارو شروع کردم توکل به خدا

عزیزج یه عالمخ ممنونم. دخترمن رفللاکسی هست شیرنمیخوره از 15 ماهگی. پستونک هم نمیدم. دوسالش تموم شده ...

بازم نترس عین من بچتو نده دست دکتر اطفال ساده تخصص عفونی خوبه بچس باز صبر کن مایعات بدنشو ببر بالا.رو بدنش دون دون قرمز یا خشکی داره؟شربت ایمونس میدی؟

بازم نترس عین من بچتو نده دست دکتر اطفال ساده تخصص عفونی خوبه بچس باز صبر کن مایعات بدنشو ببر بالا.ر ...

خیلی ممنونم عزیزم. دلگرمی من فقطو فقط حرفای شما شد تو این روزا. دختر من تا حالا دوبار بدنش دونه زده. یه بار قبل تب یه بار هم بعد تب. تو یه سال 30 بار بردیمش دکتر.اما دو بار بردم دکتر عفونی که یکیکش ازمایش نوشت یکیش ازمایش ژنتیک نخواست گفت تب دوره ای هست انواع مختلفی هم داره شاید با ازمایش مشخص نشه. دارو داده. زینک ویتامین دی و کلشی سین. توکلم به خداست. شمااروهم فقط دعا میکنم

خیلی ممنونم عزیزم. دلگرمی من فقطو فقط حرفای شما شد تو این روزا. دختر من تا حالا دوبار بدنش دونه زده. ...

گم دون دون یا یه چیزی که الرژی داره و داره میخوره و نمیدونی نکران نشو بچه منک عمینه همه ازمایش اینا دادن به سفکسیم حساسیت داره اگه این دارو میدی قطع کن بگو حساسیت داره تا میخوره دون دون میزنه شربت نالدیکسیک اسید برای این بچه هاس.ایشاالله خوب بشه نکران نباش

پردنیزولون تب قطع میکنه. ولی فاصله ها نزدیک میشن. بعد بقدری قرص تلخ و بدمزه ست که میگن معده رو داغون ...

سلام وقتتون بخیر این مریضی واقعا تموم میشه؟  لطفا الان که دو سال گذشته بیایید بگید بدون دارو بچه هاتون  خوبن

سلام.بله عزیزم. فاصله تبها خیلی نزدیک شده بودن. هر دو هفته .‌یک ماه.  داوری هومیو دادم ماه اول ...

عزیزم اینو دکتر تجویز میکنه یا خودتون گرفتین پسر منم دچار ای تب

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
سلام.بله عزیزم. فاصله تبها خیلی نزدیک شده بودن. هر دو هفته .‌یک ماه. داوری هومیو دادم ماه اول دوباره ...

سلام عزیزم طب هومیاپاتی جواب داد رو بچتون. پسرم یک ساله درگیر تب مارشال ولی سه ماهه فهمیدیم مارشاله