2777
2789
خانما سلام اگر پردنیزولون بدم هفته بعد دوباره تب کنه باید دوباره بدم ؟ شما چکار مبکنید دوباره هفته ب ...

پردنیزولون تب قطع میکنه. ولی فاصله ها نزدیک میشن. بعد بقدری قرص تلخ و بدمزه ست که میگن معده رو داغون میکنه. وقتی اینو گفتن من دیگه بهش قرص ندادم. میبردم آمپول بتامتازون میزدن.‌ دکترش میگفت قرص بده.ولی من گوش نمیدادم چون قرص هم یه وقتا رو پسرم جواب نمی داد.ولی آمپول یه باره بود درجا قطع میکرد دیگه بالا هم نمی رفت.دو سه بار این کارو کردم.‌بعد هم‌که بردم هومیوپاتی.کلا از تب راحت شدم خداروشکر

سلام.‌داروهاش مزه آب. اصلا مزه خاصی نداره. یا حل شده قرص رو میدن یا قرص میدن خودتون حل میکنین. یه قر ...

مرسی عزیزم...ممنون از راهنماییتون...آن شالله دیگه هیچ وقت پسرت دچار تب نشه..منم بعد تعطیلات حتما پیگیر میشم...دعا کنید روی دختر منم تاثیر خوب بزاره ...الان سه روزه که دچار تب شدید شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم...ممنون از راهنماییتون...آن شالله دیگه هیچ وقت پسرت دچار تب نشه..منم بعد تعطیلات حتما پیگ ...

انشااله جواب میده رو دختر گلتون.  من خیلیا رو دیدم نتیجه گرفتن. یعنی اول تحقیق کردم باچند نفر آشنا شدم باهاشون صحبت کردم بعد درمانشو شروع کردم.‌فقط صبرررررر

پسر منم الاتحاد درمانه تاحالا که خوب بوده.انشااله از این ب بعدم خوب باشه. تنها راهی بود ک داشتم جز این راهی پیدا نکردم.‌بازم شکرررررر 

انشااله جواب میده رو دختر گلتون.  من خیلیا رو دیدم نتیجه گرفتن. یعنی اول تحقیق کردم باچند نفر آ ...

عزیزم پسرمنم تازه تشخیص سندرم مارشال دادن براش خیلی ناراحتم هرماه تب میکرد بدون علت آفت میزنه و لوزه ش باد میکنه واقعا نتیجه گرفتی؟دوس ندارم به بچه م کورتون بدم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
عزیزم پسرمنم تازه تشخیص سندرم مارشال دادن براش خیلی ناراحتم هرماه تب میکرد بدون علت آفت میزنه و لوزه ...

سلام بله عزیزم نتیجههههه گرفتم. من اصلااااا به هییییچ وجه قصد دیگه ای ندارم.‌من نه خودم هومیوپاتم نه اطرافیانم. فقط منم از تجربه دیگران استفاده کردم و نتیجه گرفتم خواستم به دیگران هم توصیه کنم.‌دکتر بخصوصی هم معرفی نمیکنم.‌تو همین تاپیک چند نفری هم نتیجه گرفتن. بازم خودتون بیشتر تحقیق کنین. 

من تاجایی ک متوجه شدم درمانش فقط کورتون .‌ ک اونم هیچکس راضی نیس مصرف کنه. 

تنها راهی ک پیدا کردم همین هومیوپاتی بود. 

شاید چیزای دیگه ای باشه من نمیدونم. 

خداروشکر تا الان ک راضی بودم حداقل ۵ ماهه که از اون تب للنتی راحت شده بچم . خودمونم از استرس

سلام بله عزیزم نتیجههههه گرفتم. من اصلااااا به هییییچ وجه قصد دیگه ای ندارم.‌من نه خودم هومیوپاتم نه ...

سلام اسم دکتر بچتونو به من بگید، من شاید لازم باشه دکتر پسرم رو عوض کنم

سلام.بله عزیزم. فاصله تبها خیلی نزدیک شده بودن. هر دو هفته .‌یک ماه.  داوری هومیو دادم ماه اول ...

خداروشکر دختر منم یک ونیم سالشه الان ۵ماهه درگیره تب مارشال هس بچه شما تبش کامل قطع شده الان؟

نه عزیزم..نبردمش...همچنان درگیرم با این تب لعنتی...شما تهران هستید..می تونم اسم و آدرس دکتر هومیوپات ...

عزیزم بهم جواب بده لطفا. تب بچتون چی شد؟ درمانش کردین؟ من دخترم مریضه لطفا لطفا کمکم کنین

عزیزم بهم جواب بده لطفا. تب بچتون چی شد؟ درمانش کردین؟ من دخترم مریضه لطفا لطفا کمکم کنین

تاپیک واسه سال۹۸،بچت چشه تهرانی،ایشاالله خوب بشه اگه به تب مارشال شک‌ کردی بچت هی عفونت میکنه بهداشت رعایت کن تا دوسالگی بچه همینه ولی باز آرمایش بده خیالت راحت بشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم