2777
2789

خب ممنون ك اومدين

راستش دارم افسرده ميشم...اينجا تنها جايي بود ك فك ميكردم ميشه حرف زد

امسال ي دوست جديد پيدا كردم ك هيچوقت فك نميكردم اينقد بهش وابسته بشم😔

بزرگ ترین باک زندگیم اونجا بود که به هرچی که دلم میخواست وقتی رسیدم که دیگه دلم نمی خواست😔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وابستگی اشتباهه به هرکسی وابسته بشی یه روز میره خودت باش قوی باش باورت میشه من به خانواده و پسر وهمسرمم وابسته نیستم فقط درکنارشون زندگی میکنم ماتنها بدنیامیایم وتنها ازدنیامیریم مستقل و قوی باش 

خيلي بهش وابسته شدم جوري ك هروقت ب از دست دادنش فك ميكنم گريم ميگيره

بزرگ ترین باک زندگیم اونجا بود که به هرچی که دلم میخواست وقتی رسیدم که دیگه دلم نمی خواست😔 

ي روز باهاش حرف زدم گفتم من خيلي دوست دارم نميتونم از دستت بدم

گفت منم همين حسو بهت دارم...ما عاشق هميم 

اما سال تحصيليمون داره تموم ميشه ك اينم يني مجبورم از دستش بدم...اين يني دوباره مثل قبل تنها ميشم...من تاحالا كسيو دوست نداشتم

اگه همو بخواین و این خواستن دو طرفه باشه از دستش نمیدی. 

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚