2777
2789
عنوان

دعوا کردم با شوهرم

419 بازدید | 32 پست

پسر عموم اینا قرار گذاشتن مجردی برن کوه دو روز بمونن شوهرمم انگار میخاس بره منم گفتم تو بری منم با دختر عموم اینا میریم گردش یهو عصبانی شد که تو غلط میکنی من هیچ قبرستوتی نمیرم منم گفتم دیگه تو میری کوه چیکار بمن داری منم میرم گردش اومدیم خونه دیگه باهام حرف نزد دو باری گفتم معذرت میخام محل نزاش بعد دم در که داش میرف مغازه بغلش کردم پرتم کرد اینور گف برام مهم نیستی دیگه برو هر کاری دوس داری بکن منو با چشم گریون گذاشت رف بنظرتون من چه رفتاری کنم؟اشتباه از من بود؟

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

چه رفتار بدی کرده برام مهم نیستی حرف خوبی نیس 

اومد پس توجیحش کن دیگه این کلمه رو نگه ولی دعوا رو کش نده

من آن گلبرگ مغرورمکه میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چرا انقدر معذرت خواهی کردی 

اه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

چرا بعضی مردها اینقدر خودخواه و زورگو هیتن حس میکنن زن یه کالا هست که خریدنش و هر کار که بابا میل اونا باشه باید انجام بده پس اراده و خواسته های زن چی میشه؟؟؟چرا واسه اینکه گفتی با دخترعموت بری گردش باید هلت بده و گریون ولت کنه؟؟خیلی افکارش پوسیدس به نظرم... شما وقتی اشتباه نکردی از چی عذر میخوای؟؟؟

چرا بعضی مردها اینقدر خودخواه و زورگو هیتن حس میکنن زن یه کالا هست که خریدنش و هر کار که بابا میل او ...

میگه کل سالو با توام هر چی میگی میگم چشم شوعرم خوبه ولی وقتی دعوامون میشه هر چی دلش میخاد میگه پرتم میکنه همیشه وقتی بغلش میکنم😔

❤میشه از ته ته ته دلت برام