تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
حالم خیلی بده خدا خیلی داغونم حسرت صدای گریه بچه تو خونه سوت وکورمون پیرم کرده خدا خودت رحم کن من هیچ به شوهر بی گناهم رحم کن دلم بدجوری میشکنه وقتی میبینم چجوری باحسرت به بچه ها نگاه میکنه وقتی چجوری با ذوق میره برام بی بی چک میخره خداجون رحم کن من یه غریب تنهام
من پریودی نا منظمی دارم این ماه پریود نشدم روز پریودی اقدام کردم ب مدت ۳ روز .الان علائم بارداری دارم مثل سینه درد.شکم درد.کمردردشدید.بعضی اوقات حالت تهوع پری هم نشدم یک هفته بعد تایم پری بی بی چک زدم منفی بود احتمال بارداری وجود داره؟مننون میشم کمکم کنید
خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
عزیزم من ۲۲ تا ۲۵ هر ماه پریود میشدم روز ۲۲ که باید پری میشدم نزدیکی داشم به مدت سه روز علائم بارداری دارم تا امروزم مری نشدم ی بار یک هفته بعد تاریخ پریودم بی بی چک زدم منفی بود یک بارم امروز میخواستم ببینم احتمال داره باردار باشم نشون نده
خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏