2777
2789

سلام خانوما خوبین؟

من تصمیم دارم از فردا پسر 2 سال و 10 ماهمو از پوشک بگیرم 

لطفا کمک و راهنمایی دارین بگین که راحت تر این خان هفتمو رد کنم 

مرسی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه دخترم سه روز طول کشید .روز اول اصلا همکاری نمی کرد مایعات بهش می دادم و سریع می بردم دستشویی روز دوم بهتر شد و با کلی تشویق و جایزه دیگه از روز سوم راه افتاد 

صبور باش 

بچه رو اذیت نکن و تحمل کن با مهربونی

بچه ها باهوشن و زود یاد می گیرن بهش فشار نیار

بچه منم جیش رو میگه اما پی پی رو نه نمیدونم چیکار کنم  

براش استیکر بخر هر بار که اومد دستشویی یه دونه جایزه بده بزنه رو دیوار

اولین پی پی هم حتما بهش جایزه مورد علاقشو بده

براش استیکر بخر هر بار که اومد دستشویی یه دونه جایزه بده بزنه رو دیوار اولین پی پی هم حتما بهش ...

🤣🤣🤣ای وای ننه بمیرم براخودمون

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
براش استیکر بخر هر بار که اوند دستشویی یه دونه جایزه بده بزنه رو دیوار اولین پی پی هم حتما بهش جایز ...

اخه وقتی ک متوجه میشم پی پی داره میخوام ببرمش دستشویی جیغ میزنه میگه نه نه آخر ک کارش تموم شد میگه جیش بریم دستشویی

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد ..‌.
اخه وقتی ک متوجه میشم پی پی داره میخوام ببرمش دستشویی جیغ میزنه میگه نه نه آخر ک کارش تموم شد میگه ج ...

پسر منم اولش مقاومت میکرد تنها راهش آرامش و اینه که به بهانه جایزه ترغیبش کنی