2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درش بیار چون شکمت کشیدہ میشہ نافت ھم کلا قیافش عوض میشہ بعد خیلی درد میکنہ 

پرسینگشو اوایل بارداری عوض کردم یه ساده و ریز زدم...که سوراخش بسته نشه...یعنی شکمم بزرگتر بشه سوراخای پرسینگ بازو گشادمیشه؟؟؟

پرسینگشو اوایل بارداری عوض کردم یه ساده و ریز زدم...که سوراخش بسته نشه...یعنی شکمم بزرگتر بشه سوراخا ...

نہ فک نکنم چنین اتفاقی بیوفتہ البتہ باز بستگئ دارہ پوستت چقد کش بیاد اگہ اذیتت نمیکنہ خوب بذار بمونہ اما مرتب دورشو باروغن زیتون چرب کن نذار خشک بمونہ نافت!! اگہ اشکال ندارہ عکسشو بذار ببینیم چطوریہ

نہ فک نکنم چنین اتفاقی بیوفتہ البتہ باز بستگئ دارہ پوستت چقد کش بیاد اگہ اذیتت نمیکنہ خوب بذار بمونہ ...

شکممو هرروز چرب میکنم با کرم مخصوص.نافمم زده بیرون ولی خداروشکر هنوز اذیت نشدم ....

الان نمیتونم عکس شکممو بفرستم جنابه شوهر خوابه میترسم ببینه بگه چرا عکس میگیری نصف شبی

شکممو هرروز چرب میکنم با کرم مخصوص.نافمم زده بیرون ولی خداروشکر هنوز اذیت نشدم .... الان نمیتونم عک ...

ولی کرمای ترک بارداری بازم خط میندازنا حالا جدا از بحث نافت من روغن زیتون و روغن شتر مرغ میزدم یدونہ ھم خط ندارم بعد زایمانم خیلی بھترہ دور نافتم ھمینارو بزن چربیش ماندگار ترہ تاکرم

ولی کرمای ترک بارداری بازم خط میندازنا حالا جدا از بحث نافت من روغن زیتون و روغن شتر مرغ میزدم یدونہ ...

جدددی؟باشه مرسی عزیزم شترمرغ میگند باعث میشه موهای زائد زیاد بشه ولی روعن زیتون استفاده میکنم از این به بعد...خداکنه منم شکمم ترک نندازه خیلی بدم میاد از ترک...

سلام قشنگم میشه بگی سر سوراخ پرسینگت چه بلایی اومد بعد بارداری؟

💜عضو گروه بنفش💜قد۱۷۲💜وزن شروع ۷۸💜وزن هدف ۶۵💜                                                                                            👻Hayatta seni mutlu eden şeylere zaman ayır💫💪🏻🎨📷💞
سلام قشنگم میشه بگی سر سوراخ پرسینگت چه بلایی اومد بعد بارداری؟

سلام عزیزم هیچی هنوز دارمش ماه 8 بارداریم بود درش آوردم ولی هرموقع حس میکردم داره بسته میشه میزدم دوباره یک هفته میموند دوباره در میوردم. بعد زایمانمم خوب بود دوباره زدمش. اگه دائمم باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد من چون به لباسم گاهی گیر می‌کرد درش میوردم