2777
2789
عنوان

آموزش رنگها به بچه ها

1542 بازدید | 31 پست

بچه تو چند سالگی رنگها رو میشناسه؟

پسر من سه سالش داره تموم میشه فقط سه تا رنگ رو می‌شناسه اونم گاهی اوقات اشتباه میگه

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم
دخترم دوسالشه ۱۲ تا رنگ و میشناسه

چجوری باهاش کار کنم؟به نقاشی هم علاقه نداره

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم چهار سالشه هنوز بعضیها رو اشتباه میگه

جالب اینجاست که به نظرم می اومد توی دوسالگی همه رو بلد بوده ولی بعدا متوجه شدم انگار شانسکی می گفته

شاید زیاد دقت نمی کنن.اشکال نداره بالاخره یاد می گیرن

من دخترم چهار سالشه هنوز بعضیها رو اشتباه میگه جالب اینجاست که به نظرم می اومد توی دوسالگی همه رو ب ...

پسر منم همینه یه سریا رو شانسی میگه

چجوری باهاش کار کنم؟به نقاشی هم علاقه نداره

من با لوگو باهاش کار میکردم مثلا وقتی میچیدیم رنگشونو هم میگفتم .چیزی میخواستم همراه رنگش بهش میگفتم مثلا پیرهن صورتی رو بیار 

اصلا انگار پسرا به هیچی توجه ندارن باز دخترا یه ذره دل میدن به آموزش ها و اینا

حتما باهاش کار نکردی . عزیزززم 

منم فکر میکردم زوده هیچی یادش ندادم الآنم خیلی باریگوشه دل به هیچی نمیده

حتما باهاش کار نکردی . عزیزززم 

منم دخترم يك ماه ديگه دوسالش ميشه اما هنوز بلد نيست كلي هم باهاش كار ميكنم اما چون هنوز نميتونه صحبت كنه رنگ هارو نتونسته ياد بگيره فقط قرمز و ابي و زرد رو بهش بگم تو حلقه ها بده درست ميده

سخت نگیر بذار بچه ها بازی کنن و بچگی بالاخره یاد میگیرن

منم عجله ندارم ولی اشتباه میگه تو دلم آشوب میشه حداقل بلد نیست نباید بگه