2777
2789
عنوان

دوس ندارم زیاد با پسرا حرف بزنم

98 بازدید | 12 پست

تو دنیای واقعی ک اصلا...

تو مجازی گروه های درسی ک میرم میبینی ساعت مطالعه و نمره و اینا میپرسن میان پیوی 

یا طرف از من کوچیکتره مشاوره میخواد دیگه دست از سرم برنمیداره همش میگه چقدر بخونم چیکار کنم امسال😂

یا هم پایه است میگه بیا رقابتی بخونیم 

والا رومم نمیشه بگم نه یا بلاک کنم چون حرفاشون همه درسیه چی بگم خب؟

بعضی وقتا  میگم من ک اینارو نمیشناسم پس شاید مشکلی نباشه 

دخترا هم معمولا میان لینک گروه درسی میفرستن 

😑

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من برعکسشو تو دانشگاه دارم چون دستخط خوبی دارم و جزوهام تکمیل تکمیله چه دختر چه پسر اکثرا دختر میان پیوی در خواست جزوه میکنن از طرفی دلم نمیخواد کسی مفتی مفتی از زحماتم استفاده چون بعضا سر همون کلاس بودم و حتی کاغذ خود کار نیاوردن ولی از طرفیم میگم گناه دارن اشکال نداره به نظرم تو هم کمک کن جای دوری نمیره

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

اگه هنوز دانشگاه نرفتی دلیلی نداره با پسرا حرف بزنی.. واقعا درس خوندن نیاز به این ارتباطات و اطلاعات ...

خودمم همین فکرارو میکنم

اما خب میگم مگه عهد بوقه طرف اومده پیوی میگه چند ساعت درس میخونی بزنم بلاک کنم😂

والا من برعکسشو تو دانشگاه دارم چون دستخط خوبی دارم و جزوهام تکمیل تکمیله چه دختر چه پسر اکثرا دختر ...

بزارید بهتون بگم اگه تا حالا برخورد بدی باهاشون نداشتید بخاطر سودیه که براشون دارین...

خودمم همین فکرارو میکنماما خب میگم مگه عهد بوقه طرف اومده پیوی میگه چند ساعت درس میخونی بزنم بلاک کن ...

وقتت رو تو این مکالمه ها تلف نکن 

یهو هم ممکنه از کسی الکی خوشت بیاد 

اره عهده بوقه بلاک کن

وقتت رو تو این مکالمه ها تلف نکن یهو هم ممکنه از کسی الکی خوشت بیاد اره عهده بوقه بلاک کن

انقدر  سست عنصر نیستم از یکی پشت گوشی ندیده نشناخته خوشم بیاد و کلا همچین دختری هم نیستم ک تو این سن به اینجور مسائل فکر کنم اتفاقا دارم میگم راحت نیستم ...

ولی باشه ممنون سعی میکنم بلاک کنم😅

رشتتون چیهمن که والا از تمام تجربیاتم مایه میزارم کمک میکنم😅

مهندسی کامپیوتر 

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر