2777
2789
عنوان

رفیق دهن لقمم😭😂

325 بازدید | 25 پست

امشب رفیقم راز خیلیی بد چن تا از دوستاشو گفت بهم.. و همشم تاکید داشت به کسی نگم:)

من از ی طرف ناراحت شدم که چرا انگار اعتماد نداره ک میگ به کسی نگوو😐مگه قراره بگممم؟

از ی طرفم میگم الان باید خوشحال باشم ازینکه همرو بهم میگ یا ناراحت باشم ازینکه ممکنه رازای منم بگههه😭😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول اینکه نزار از رازهای خبر دار شه 

بعد غیبت کردن آبروی کسی رو بردن خیلی بده ازش دوری کن

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖 
تو هم اینجو بگو کل ایران بفهمن ! تا بفهمه تو دهن لق تری 😁(وی از فضولی در حال مرگ‌میباشد)

وایی🤣🎀 

اتفاقا منم هستم.. یکم از هم دور بشیم همرو به بقیه میگم کم کم گرم بگیرم:/🤣

اول اینکه نزار از رازهای خبر دار شه بعد غیبت کردن آبروی کسی رو بردن خیلی بده ازش دوری کن

اره والا 

من راجب ی پسره صحبت کرده بودم.. الان چن روز پیش دیدم پسره مشکوک نگام میکنه حسم میگ به دوس پسرش گفته اونم به پسره گفته😐🤣 نمیدنم والا

بهش چیزیو نگیااا😂

ما سه تا دوست بودیم.

از اون پیش من غیبت میکرد من حرفی نمیزدم‌مبادا نره خبر بده

بعدا ب گوشم رسید از منم پیش اون غیبت میکرده😂😂😂

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤