2777
2789

مادرم اخرین جلسه شیمی درمانیشو رفته بییی نهایت حالش بده بشدت استفراغ اسهال ضعف و بی حالی امپولای گلبول سفید وقرمزم زده روزی دوتا سرمم میزنه  ۱۵ روز گذشته هیییچی نمیخوره و. بهترم نمیشه

امروز خیلی ترسیدم از دست بره کسی همچین تجربه ای داره؟

الهی هرچه سریعتر حالشون خوب شه واقعا سخته

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

15 روزه هیچی نمیخوره؟؟؟ دکترش چی گفت؟ سرم که جای غذا رو نمیگیره

هیچ غلطی نمیکنن میبریمش اورژانس فشارشو میگیرن دوتاسرم تهوع میزنن اصلا یه درصدم رو حالش تاثیر نداره یذره یچی میخوره باید بالا بیارتش

هیچ غلطی نمیکنن میبریمش اورژانس فشارشو میگیرن دوتاسرم تهوع میزنن اصلا یه درصدم رو حالش تاثیر نداره ی ...

اورژانس که کاری نمیتونه بکنه منظورم نظر دکتر انکولوژیستش بود

اون میدونه تا چه حد شرایطش طبیعیه یا غیرطبیعی

اون چیزی نگفت؟ 

عزیزم همسر منم شیمی شد دو جلسه آخر هم حالش بده بود بشدت چون دکتردوز دارو رو قوی داده بودم بعنوان جلس ...

چند وقت بعد خوب شد قبل سرطان این شیمی درمانی لعنتی نابودش کرد

هیچ غلطی نمیکنن میبریمش اورژانس فشارشو میگیرن دوتاسرم تهوع میزنن اصلا یه درصدم رو حالش تاثیر نداره ی ...

کلا چند جلسه بود؟

خدا به خاطر بزرگی خودش تمام بیماران سرطانی رو شفا بده

براشون حمد شفا خوندم

اورژانس که کاری نمیتونه بکنه منظورم نظر دکتر انکولوژیستش بوداون میدونه تا چه حد شرایطش طبیعیه یا غیر ...

هنوز موفق نشدیم دکترشو ببینیم الان رفت بستریش کردن دکترشو شاید فردا ببینه بیمارستان دولتی هیشکی جوابگو نیس که