2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ از سهر دور میان دوجور درست کن 

اگه نزدیکید اره یه مدل کافیه با سالاد و اینا

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

مامان من وقتی مامانبزرگم اینا میان دو مدل غذا با کلی خرت و پرت درست می‌کنه باز میگه کم میاد واقعا درک نمیکنم چرا اخخخخخ

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

اگ از سهر دور میان دوجور درست کن اگه نزدیکید اره یه مدل کافیه با سالاد و اینا

از شهر دورن ولی نوزاد دوماهه دارم خیلی بهونه‌گیره نمیتونم خیلی اشپزی کنم

از شهر دورن ولی نوزاد دوماهه دارم خیلی بهونه‌گیره نمیتونم خیلی اشپزی کنم

هرجور راحتی اونام غریبه نیستن

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

حتما دست پختش خوبه اونام زیاد میخورن

دست پختش که اصلا اوووماچ معرکه است اره خدایی نوشیجان شون باشه مهمان هامون هم خوش خوراک هستن

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا