2777
2789
عنوان

تجربیاتتون از روشهای پر کردن ابرو

260 بازدید | 26 پست

چه چیزی استفاده کردین که نتیجه خوبی ازش دیدن و روش استفاده شم لطفا بگید  

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وازلین من واقعا نتیجه گرفتم ازش 

چه مدت گذشت تا نتیجه شو دیدین؟ 

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
خرگوشک خیلی خوبه  روغن کرچک هم عالیه

خرگوشک همون محلولیه که قهوه ایه؟

چه مدت گذشت تا نتیجه شو دیدین؟ 

تقریبا ۲ ماه هرشب میزدم چون من قسمت تاج ابروم خالی بود الان واقعا پرشده الان چند وقته دارم خرگوشک میزنم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

من از سیرو روغن کرچک نتیجه گرفتم،دخترداییم خرگوشت میزد نتیجه گرفت،زن داداشم روغن بادوم تلخ میزد نتیجه گرف

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
وازلین مگه چرب نیست؟ خ ب چرب باعث جوش زدن میشه که

من پوستم خشکه منم شنیدم چربی باعث ریزش میشه ولی واسه من جواب داد قسمت تاج ابروم پرشد چون قبلا خالی بود هرکس از یچی نتیجه میگیره  خرگوشک هم میگن خیلی خوبه ولی مامانم زد نتیجه نگرفت 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺