2777
2789
عنوان

شوهر جدیدا بد رفتار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 43 پست
دقیقا منم بدون دعوت هیجا نمیرن و خاهرزاده هامم با دعوت میان ...اهان زدی تو خال گفتی هفته ای د.و بار ...

عزیزم مهمونم زیاده بله ولی 

چرانمیگیری من چی میگم 

میگم شوهرت میره سرکار 

حوصله نداره خسته است 

موفق باشی 

مث منیحرفای قشنگی زدیمن شاغلم هستم ولی دریغ از یک جو قدرشناسیاونقدر از شوهرم تنفر پیدا کردم که نگو

جدی متنفری از شوهرت ؟منم خیلی بدم میاد شوهرم نمک نشناس بازی درمیاره

بانوی کورد ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خانوادم پشتمن خودم دانشجوام ک کمی پس انداز دارم ولی رو سلطیه بودنم باید کارکنم ....وای شما کو ...

آره، دیگه ۴۸ سالم شده

تا یک جایی آدم حوصله کل کل داره، بعدش فقط منتظر میمونیم ببینیم کدوم زودتر میمیریم خخخخخ

عزیزم مهمونم زیاده بله ولی چرانمیگیری من چی میگم میگم شوهرت میره سرکار حوصله نداره خسته است موفق با ...

شما نمیگیری من چی میگم بسیاررررر زیاد هم نمیگیری 

خستگی باتوهین فرق داره خخخخ از گجا میدونی شوهرم خستش شوهر من کارش طبفه بالای خونمونه و با سیستم ساعت دو هم خونس ....دوما من دارم راجب توهین میگم خونه خالم با نسبت ب برادرم گ خسنه نبود ما مهمون اون ها بودیم .بسلامتتتت در ضمن کافر همه را ب کیش خود پندارد

بانوی کورد ❤️

شما نمیگیری من چی میگم بسیاررررر زیاد هم نمیگیری خستگی باتوهین فرق داره خخخخ از گجا میدونی شوهرم خست ...

ماشااله دعواداری چرا 

برو دادنو سرشوهرت بزن چرا سوال میکنی 

تحمل شنیدن جوابو نداری 

واقعا متاسفم

دیگه ریپ نزن 

ماشااله دعواداری چرا برو دادنو سرشوهرت بزن چرا سوال میکنی تحمل شنیدن جوابو نداری واقعا متاسفمدیگه ری ...

انتقاد پذیر باش و نظرات بیخود و بی ربط نزار.

خوش گلدی ...مگ میدونی من دارم داد میزنم یا ن خخخ

بانوی کورد ❤️

زیاد رفت و آمد داری لابد شوهرتو عاجز کردین بعضیا حوصله ندارن خوب زوره مگه

چرا چیزی نمیدونی چرت و پرت میگی مگ تو خونه منی ببینی زیاد رفت امد دارم واااا 

بعضبا فقط دنبال زن  ستیزی هیتن وگرنه من صدبار نوشتم رفت اومد من کما رفت امد شوارم زیاده 

بانوی کورد ❤️