2777
2789
عنوان

تجربیاتتون از روشهای پر کردن ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 26 پست
تقریبا ۲ ماه هرشب میزدم چون من قسمت تاج ابروم خالی بود الان واقعا پرشده الان چند وقته دارم خرگوشک می ...

ممنونم عزیزم

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سياهه  يا قهوه اي خيلي تيره

مرسی فدات شم

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
من از سیرو روغن کرچک نتیجه گرفتم،دخترداییم خرگوشت میزد نتیجه گرفت،زن داداشم روغن بادوم تلخ میزد نتیج ...

من سیر قبلا استفاده کردم موی ابروم بیشتر ریخت اما روغنا رو ظاهرا خیلیا نتیجه گرفتن

روی نتو هم میشه زد یا دیگه بعد تتو کردن امیدی ب پر شدن ابرو نیس؟ 

بعید بدونم بعد از تتو تاثیری بذاره

چند وقت طول کشید پر شه؟ دائمی موند؟؟

یادم نی دقیق،فکنم یه ماه،سیرمیزدم خیلی میسوزوند ولی خیلی تاثیرداشت،روزی دوبارم روغن کرچک میزدم،من کلا رشد موهام خیلی دیر ب دیر اتفاق میفته،بستکی به رشد موت داره

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
من سیر قبلا استفاده کردم موی ابروم بیشتر ریخت اما روغنا رو ظاهرا خیلیا نتیجه گرفتن

قطعا زیاد گذاشتی مونده سوزونده ریخته،من راضی بودم،من سیروپوست میکندم باچاقونصف میکردم قیمت برده شده رو میکشیدم رو ابروم پنج دقیقه میموند و میشستم بلافاصله باکرچک چربش میکردم،یه مدتم مژه هام میریخت با کرچک چربشون میکردم خیلی پر شده بود،اصلا پلک پایینم مژه نداشتم بعد یه مدت پر شدقشنگ

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...

هرچه که استفاده کردی حداقل سه ماه بایدبزنی بعدم بامسواک نرم بچه شونه کنی خودم بامحلول سینره ازداروخانه گرفتم بهترشد

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
قطعا زیاد گذاشتی مونده سوزونده ریخته،من راضی بودم،من سیروپوست میکندم باچاقونصف میکردم قیمت برده شده ...

ممنونم عزیزم خوب توضیح دادی