خانوما خیلی ناراحتم از شوهرم راضی نیستم خطا زیاد داره تو زندگیمون بهم خیلی توهین و اذیت میکنه بهش گفتم نمیخوام زندگی بکنم باهات اونم گفت من بچه هامو فوقش یکی دوماه بدم دستت و خبری ازشون نگیرم از بعدش میام سراغشون و باید پیش منم بمونن هفته ای چندبار،ینی من باید این مرد و زندگی رو فقط بخاطر ترس از دست دادن بچه هام تحمل بکنم؟خیلی سخته برام چون دلخوش نیستم اخلاق نداره و قبلنا گفته زن دیگه دارم اون مقصره ولی تاوانش من و بچه هام باید بدیم چرا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما هم بجای این حرفها مثل یه مادر عاقل برای حل مشکلت برو با یه مشاور تحصیل کرده با تجربه مشورت کن .ز ...
شما از هیچی خبر نداری من مشاوره هم رفتم شوهرم درست نشد که نشد وقتی نمیخاد با من زندگی بکنه چیکار. بکنم دیگه تنها کاری از دستم برمیاد سکوت بکنم سرمایه جمع بکنم بفکر خودم و بچه هام باشم
نمیدونم به الله اعتقاد داری یا نه ولی بدون تشویق مسلمون به طلاق کار درستی نیستهی حسم میگه اینه حسم م ...
من تشویق به طلاق نکردم فقط گفتم سرمایه گذاری کن پس انداز کن او پرسید من جواب دادم خواستم راهنماییش کنم نمیدونم شایدم شمادرست میگید نباید هرچی حدس زدم میگفتم
من تشویق به طلاق نکردم فقط گفتم سرمایه گذاری کن پس انداز کن او پرسید من جواب دادم خواستم راهنماییش ک ...
عریزم من خودم ازت خاستم سوالم جواب بدی دفعه قبل چندتا سوال ازت پرسیدم مو به مو درست جواب دادی،الانم شما حست رو گفتی اصلا منو تشویق نکردی به طلاق ولی حواسمو جمع کردی که ولخرجی نکنم پس انداز بکنم