2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
شبیه همون دلمه سیرابیه که صفحه اول گذاشتم البته اونایی که تخصصی میپزن تو تاپیک گفتن عاااالیه

ی مدل دیگه غذا با سیرابی دیدم اینطوری کهوقتی گوسفند تازه میکشن سیرابی کامل تمییز میکنن بعد توش پر گوشت و نمک وادویه و کمی دنبه میکنن درشو میدوزن میزارن زیر ذغال وخاکستر .بعد دو سه ساعت گوشت کاملا پخته و خوشمره میشه با ابلیمو و نون تازه محشر میشه

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...

😲😐😑من خودم مال لرستانم فامیل خرم ابادیم زیاد داریم ولی تا حالا اسم این غذا هم به گوشم نخورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبیه همون دلمه سیرابیه که صفحه اول گذاشتم البته اونایی که تخصصی میپزن تو تاپیک گفتن عاااالیه

نه ی سیرابی سالم و بزرگ برنج به اندازه چند نفر آدم رو خالی کرد تو ی دونه سیرابی بعدم دوخت

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
توی مشهد حلیم با قیمه میخورن اصلا نمیتونم حتی فکرکنم بهش چه برسه امتحان کنم و واقعا وقتی شنیدم از تع ...

من همین سر شب خوردم مشهدیم عالیه عااالی

چرب میشه جوووون قیمه رو ببین جون بابا حلیم بلرزون بابا

من همین سر شب خوردم مشهدیم عالیه عااالی چرب میشه جوووون قیمه رو ببین جون بابا حلیم بلرزون بابا

سلطاااان سلطااان🤣🤣🤣

یه سری دوستان مشهدی میگن نه قیمه با شله میخوریم نخ با حلیم اخر من نفهمیدم

این دلمه ی سیرابیه همراه پاچه ی گوسفندپخته شده اکه تخصصی بپزین واقعاااامهشره ماازکردستان عراق یادگرفتیم ودوس داریم اینم عیدفطرپارسال مامانم پخته بودالبته بایدسیرابی خورباشی خوشت بیاد دارچین بادومم داره

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
مررررسی عزیزم بنظر آسون میاد و رب و ادویه خاصی هم نمیخواد فقط امیدوارم ماست حرارت دیده مزه کشک نگی ...

خواهش میکنم

نه مطئن باش مزع کشک نمیده اصلا مزش گم میشه ی خرده ترش و خوشمزس

ان شاءالله ک خوشت بیاد

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...
تخم مرغ با چای شیرین بابام میخوره براصبحانه

خانواده ی عموی شوهر من هر روز صبحونشون همینه

از همون اول ازدواجشونم همین بوده

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
بیا عکس بنه بذارم براتون من میخوام ترشیش بندازم  البته این الان بنه ی تازه س بنه ی خشک را تری ...

وای خدا من عااااشق ترشی بنه ممممممممم😭

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
همسایمون یه غذا درست میکنه فسنجون که توش بادنجان داره وسیر فراوان از همه عجیب تر اسمشو میگه دل درد ک ...

سمنانی نیست احتمالا؟

سمنانیا تو فسنجون بادمجون میریزن البته سیرو نمیدونم

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
پس شما مشهدی هستین؟! من حلیم رو با شکر میخورم خدایی چه طعمی میده؟! قیمه و حلیم؟!🤪

اره مشهدم عزیزم. اونایی که قیمه میریزن رو حلیم خیلی کم میریزن.مثل سس. خدایی بدم نمیشه خوشمزه هم میشه.نمیدونم چرا اینقد براتون جای تعجب داره.بنظرم شمایی که باشکر میخوری اگه قیمه بریزی خب باید تعجب کرد .ولی بانمک تعجب نداره.البته من خودم با قیمه نمیخورم ولی باقیمه شم خوردم خوب بود