2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون طور که شما تعجب میکنید از خوردن حلیم و شیربرنج بانمک. ماهم تعجب میکنیم که چطور میتونید میام و شیربرنج رو باشکر بخورید‌.

پس آنقدر خودتون رو ناراحت نکنید 

تازشم‌ ی غذای مزخرف و عجیبی که دیدم ولی نخوردم خونه مامان جاریم‌ بود برنج رو ریخت تو سیرابی دوخت بعد دم داد.بوش تو کل خونه پیچیده بود.وای یادم میاد میخوام بالا بیارم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
آدام جون😣😣😣😣 هنوز این تاپیک ادامه داره؟!!!!😣😣😣😣 باباجان من روزه ام،روزه،گشنمه،بااین غذاها ...

گشنه بشی فضیلت روزه داریت بیشتر میشه هروقت دلت ضعف رفت دعام کن😂😂😂😂😂

درعوض سال دیگه که روزه نگرفتی یادم میکنی و دلت تنگ میشه واسه روزگی و گشنگیش😍😍😍😍

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
همون طور که شما تعجب میکنید از خوردن حلیم و شیربرنج بانمک. ماهم تعجب میکنیم که چطور میتونید میام و ش ...

شبیه همون دلمه سیرابیه که صفحه اول گذاشتم البته اونایی که تخصصی میپزن تو تاپیک گفتن عاااالیه

حلیم رو چجوری میتونید با شکر بخورید 😐😑

همونجوری که شماها با نمک میخورین با عشق و اشتیاق و لذت😊😊😂😂

حلیم رو چجوری میتونید با شکر بخورید 😐😑

مگه حلیم رو با چیز دیگه ای جز شکر هم میشه خورد؟؟؟؟ما شیربرنج و حلیم رو با شکر میخوریم خییییلی خوشمزه ست ولی بعضیا با نمک میخورن واقعا نمیدونم چجوری میتونن با نمک بخورن زیاد جالب نمیشه

😍😍😍
منطقیه😁

آفرین دختر خوب😂😂😂😂😂

مگه حلیم رو با چیز دیگه ای جز شکر هم میشه خورد؟؟؟؟ما شیربرنج و حلیم رو با شکر میخوریم خییییلی خوشمزه ...

شیر برنج اونا با مال ما که شیرینه خیلی فرق داره 

مگه حلیم رو با چیز دیگه ای جز شکر هم میشه خورد؟؟؟؟ما شیربرنج و حلیم رو با شکر میخوریم خییییلی خوشمزه ...

چرا خیلی بهتر میشه من واقعا با شکر نمیتونم بخورم 😐

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.... دل من داند و من دانم و دل داند و من