2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
بايد بگم مامان من چيزي در موردش گفت كه تا عمر دارم يادم نميره . البته ممكنه مادر منم اشتباه ديده باش ...

دقیفا همینه من مستندشو تو تلویزیون دیدم که نشون میداد تو کوزه های بزرگ میزاشتن کنار حیاط توی آفتاب چندماه دائما هم هم میزدن مواد توش رو میگفت ماهی میگنده و از هم میپاشه بو و طعم بدی داره 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم پریروز شمال بودن شام رفتن خونه ی خاله ی بابای دوستش که میگه خیلییییی پیر بود و خومشونم چوبی و ...

بنده خدا چقدر میترسه ازت😂😂😂

آب پیازی خیلی خوشمزه ست .پیاز درسته میریزی تو آب بپزه ..یکم رب میریزی توش ک قرمز بشه .بعد میخوری😝😝

واقعا؟ تاحالا نشنیده بودم اصلا

😆😆😆😆  طفلیا مهمون نوازی کردن دیگه. فکر کردن شمام دوست داری. منم حلیم پرقیمه کنن دوست دارم & ...

پس شما مشهدی هستین؟!

من حلیم رو با شکر میخورم

خدایی چه طعمی میده؟!

قیمه و حلیم؟!🤪

بيشتر اين اخ و پيفايي كه مي كنن افه و چسي اومدنه. وگرنه خودشون هزار چيز بي ربطو با هم مي خورن كه البته از نظر من عيبي نداره و ربط هر چيزي رو ذائقه ما تعيين مي كنه. اصل مسلمي تو غذا وجود نداره.

"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر می‌دارم. بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود".     نادر ابراهيمي

کلجوش گوجه ،،عالیه 

گوجه رو خُرد  کرده، تو پیاز داغ و زردچوبه تفت میدیم و میزاریم کمی بپزه با کمی آب( یک استکان )،بعد کشک با آب مخلوط رو بهش اضافه میکنیم و گردوی خرد شده یا پودر شده ،،،میزاریم جوش بزنه 

کلجوش گوجه ،،عالیه  گوجه رو خُرد  کرده، تو پیاز داغ و زردچوبه تفت میدیم و میزاریم کمی بپز ...

هممممم به به من یکبار تو کشک بادمجون گوجه سرخ شده ریختم خیلی خوب شد نتیجه اخلاقی اینکه ترکیب کشک و گوجه سرخ شده عالیه