2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست
از اول تا اخر میگین چه غذایی با بنه درست میشه؟ من کرمان هستم ولی غریبیم میخوام ببینم چجوری درست میکن ...

عزیزم بنه رو باید بکوبی و یا کوبیدشو بگیری بریزی توی آب جوش.یک نیم ساعتی باش.بعد صافش کنی.یه دوسه بار آبجوش بریز تا قشنگ تمام رنگشونو پس بدن بنه ها و اسراف نشن. مثل کشک که میسابی. بعد صاف کن. آبی که بدست اومده رو مثل کشک باید بزاری بجوشه تا یکم غلیظ شه.منتها اول سیر تفت بده با نمک  و فلفل سیاه و زردچوبه بعد آب بنه رو بریز توش. پیاز داغم جدا درست کن بریز تو بنه ها یکم غلیظ شد زیرشو خاموش کن. دوستمون میگن با رب انار خوب میشه اینم میتونی استفاده کنی. من پرسیر دوست دارم . باید حواست باشه بنه مونده نباش که تلخ میشه.پیازداغشم زیاد کن خیلی خوب میش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌ خورش ماست رو تو بفرماییدشام دیده‌ بودم و خیلی دلم می‌خواست امتحان کنم  خانواده شوهرمم ...

وااای منم تو یه مهمانی تو اصفهان برا اولین بار امتحان کردم اصلا خوشم نیومد ولی خود اصفهانیا خیلی طرفدارشن.........البته غذا سلیقه ایه

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

کدو رنده شده + خیار رنده شده + پیاز رنده شده + کالباس هلندی نگینی + ماست هم زده ی سون + نمک و فلفل 

هم بزنی و بخوری فقط اون کالباسه تعجب برانگیز بود ولی 

خیلی خوشمزه بود 

ولی من هیچی باعث تعجبم نشده هرچیز جدیدی ک دیدم و مشتاق شدم بخورم و خوردم  ☹

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
 کله پاچه پلو مامان من درست میکنه هرچی میگم مادر من عشق من عزیزمن نکن ولی باز تو کتش نمیره

مادر شوهر منم اینجوری درست میکنه من برا اولین بار که  خونشون دیدم  تعجب کردم ولی خوردم عالی بود 

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
جدا ؟ نخوردم اینطوری. اصلا رب انار نزدم اصلا .اینبار بزنم ببینم چطوریه . اتفاقا بنه هم دارم 

خوب میشه نوش جونت آبلیمو هم خوبه

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
اها تو آسیاب یا بلندر نمیشه ریخت باید بصورت سنتی کوبید با هاون؟

آسیاب فکر کنم خراب بشه.تو هاون میشه ولی 

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
من‌ خورش ماست رو تو بفرماییدشام دیده‌ بودم و خیلی دلم می‌خواست امتحان کنم  خانواده شوهرمم ...

احتمالا رستورانه جالب درست نکرده چون ما تو خونه مامانم درست میکنه مره اش عالیه مخصوصا وقتی پر زعفرونو مغز پسته باشه ما که از خوردنش سیر نمیشیم

اها تو آسیاب یا بلندر نمیشه ریخت باید بصورت سنتی کوبید با هاون؟

اگه میخوای اسیاب کنی باید خیلی درشت باش و تا بنه ها شکست برداری.چون اگه خیلی ریز کنی پوستشم از صافی رد میشه  و مکنن بنه تلخ شه

خیلی خوشمزه است  چندش مناسب غذا رو نام بردن نیست شخصیت بی نزاکتی نشون میده از ادم  من خو ...

قیافشو میگم چندش بود نه مزش! خب واقعا نمیدونم چرا تیلیت شده آوردن. یه جوری بود انگار قبلن یکی ازش خورده باشه یه همچین حسی به آدم میداد!! 

گفتن عجیب ترین غذاهایی که خوردید منم این برام عجیب بود! چندشو گفتم که قشششنگ اون حس تعجبم به مخاطب منتقل بشه  

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی