2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
بیا عکس بنه بذارم براتون من میخوام ترشیش بندازم  البته این الان بنه ی تازه س بنه ی خشک را تری ...

ترشیش هم محشره.تنها ویار من تو حاملگیم بود

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
من بنه خوردم . اوایل اصلا دوست نداشتم ولی وقتی تو تلویزیون مستند نشون داد که چقدر مقوی . چندبار درست ...

با پیاز و رب انار بخور 

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بالاخره نی نی یار قبول کرد تاپیکا رو پاک کنه؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
شما کجایین؟ تو شهرتون بنه هست؟ منم همسرم و دخترم نمیخورن

مامشهدیم. اره دور حرم  مغازه هایی هست که میفروشن.دوست شوهرم تو قائن زندگی میکنن بعضی وقتا میگیم بنه و پنیر قائنی برامون میارن 

من چندسال پیش کلاس آشپزی محلی آذربایجان شرقی رفتم بیشتر غذاهاشون آش بود 😕بعد یه آبگوشتی داشتن یه عالمه کشک میریختن توش وایی نتونستم حتی بچشم آخه آبگوشت با کشک یه خورشت هویجم داشتن اونم دوست نداشتم 

مادر اگرپادشاه بودم شک نکن صدای خنده ات راسرودملی میکردم... :)❤
بیا عکس بنه بذارم براتون من میخوام ترشیش بندازم  البته این الان بنه ی تازه س بنه ی خشک را تری ...

اااعععع من فکر میکردم بنه همونجوری خشک از روی درخت کنده میشه چقدر جالب. یک مستندی نشون میداد یک روستایی بود طرفای بیرجند قوت غالبشون بنه بود و روزی یک وعده رو حتما میخورند .همشون بالای صدسال عمر میکردن. مرده نزدیک صدسالش بود ایقد با ولو میخورد کلی کیف کردم مجری میگفت بنه ازلحاظ ارزش غذایی از پسته هم غنی تره. وبرا کم خونی فوق العادست. من خودم عاشقشم ولی بخاطر اینکه شوهرم نمیخوره و حال ندارم دونوع غذا درست کنم زیاد نمیپزمش. واسه بچه ها فوق العادست

اره غرب کرمان کوهستانی هستش جنگل های بنه داره اونجا میچینن فروشی تو همه عطاری ها هست.بعد ما خودمون م ...

از اول تا اخر میگین چه غذایی با بنه درست میشه؟ من کرمان هستم ولی غریبیم میخوام ببینم چجوری درست میکنید 

پدرشوهرم مرغ وقيمه شونارب نميزنند زرد رنگه من دوس ندارم شوهرمم ميگه اينطوري درست کن من زيربارنميرم بهش ميگم کدام رستوران ديدي اين غذاهارا رب نزنند؟

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
این که میگن قیمه خورشت قیمه نیت که یه سس هست رب هست که توش لپه داره و واسه تزیین آش و حلیم استفاده م ...

عزیزم رو شله واقعا قیمه میریزن. دقیقا همون مواد قیمه ست.گوشت .رب  .لپه. ادویه.مواد قیمه هم همینه دیگه. منتها شما درست میگی بعنوان سس میریزن . سمت ماکه پرقیمه دوست داریم. ولی کلی روش قیمه میدیم . اگه قیمع ش یا به اصطلاح همون سس قیمه ش کم باش بعضی ها  از جمله خود من میگم قیمه شو زیاد کنن

پدرشوهرم مرغ وقيمه شونارب نميزنند زرد رنگه من دوس ندارم شوهرمم ميگه اينطوري درست کن من زيربارنميرم ب ...

قیمه که واقعا بدون رب اصلا نمیشه. ولی من مرغمو چندسال رب نمیزنم .مرغمو کلا زعفرونی درست میکنم .اما مرغ ربی رو هم دوست دارم خونه مامانم و مادرشوهرم ربی میخوریم . خونه خودم زعفرونی 

قیمه که واقعا بدون رب اصلا نمیشه. ولی من مرغمو چندسال رب نمیزنم .مرغمو کلا زعفرونی درست میکنم .اما م ...

اره منم تعجب ميکنم رب نميزنند

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي