2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107535 بازدید | 2677 پست
یه غذای خیلی خوشمزه که خوردم خورشت مرغ با سس آلوی شمالی بود که عالی بود. یه غذایی ک شاخ درآوردم این ...

آش ماستافا؟؟؟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرد؟😕مشکل دوتاشد که😅ما داغ داغ میخوریم زیره ورازیانه میزنیم بعضی وقتا.توفصل کنگرم کنگر میریزیم😋 ...

مام شیربرنج داغ تو زمستون میچسپه .نمک که داره ممکنه کره داغ شده یا حتی پیاز داغ بریزیمروش. شما مال کدوم استانی گلم

جگر؟جگرمرکز سمومه؟چرا به این بزرگوارتوهین میکنی؟جگر قلب ما کورداست😍و البته لرها.جگروز کباب موردعلاق ...

من بدون دلیل و اطلاع سعی میکنم حرف نزنم خواهر

https://seemorgh.com/health/nutrition/nutrition-and-disease/387207-مضرات-جگر-در-هفته-چقدر-جگر-بخوریم/

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
😂😂😂😂بستنی بانمک.؟ مگه کاچی بانمکم داریم؟؟؟ این دیگه زون حرفاست 

اره برو بخون صفحات قبل هرکی حلیم و شیربرنج با نمک میخوره کاچی هم با نمک میخوره

من تو اینستا دیدم یکی رو حلیم قیمه می ریخت میخورد میگفت خیلی خوشمزس میگفت اکثر مشهد یا اینجور میخورن

اره خیلی هم خوشمزس....رو شله هم قیمه میریزم...ولی خیلی کم...توی یک بشقاب حلیم ۴یا ۵ قاشق قیمه

برای به دست آوردن سلامتیم دعا میکنی؟🤲🏻🥺

خانوما من یه کشفی کردم

هر چی دسره واسه ما شیرین خورا غذاست واسه شور خورا😂😂😂😂😂

مام شیربرنج داغ تو زمستون میچسپه .نمک که داره ممکنه کره داغ شده یا حتی پیاز داغ بریزیمروش. شما مال ک ...

اااع چه جالب پیاز داغ . شیر برنج شما با شیر برنج ما کلا فرق داره. باید یکبار درست کنم. من مشهدم. شیر برنج ما باید حتما با برنج نیمه ی استانه درست شه و کاملا لعاب بده .شما با چه برنجی درست میکنین؟

نه بخدا من حلیمو شیربرنج با نمک ولی کاچی قطعا با شکر

اونوقت کاچیشون مثل غذاست زیره و رازیانه و....داره گلاب و هل و زعفرون....نداره اصلا