2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107536 بازدید | 2677 پست
مادرشوهرم کله پاچه پاک میکنه که بپزه همینجور پرمو کثیف به کثیف پاک میکنه زیادتمیزش نمیکنه حوصله ندار ...

موقع سرو همه با موچین سر سفره میشستن🤣🤣🤣🤣🤣

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خیلی خوب اومد حتما سرچ میکنم مرسی عزیزم از راهنماییت

قربونت،جگرش فقط خوب بپزه. عالیه اصن این غذا. البته جگر میگن مرکز سموم بدن و متابولیسم غذای گوسفنده تقریبا ،  دل بهتره فکرکنم تا قلوه و جگر.

تندتند نباید خورد جگر ، مثلا بنظرم ماهی یه بار.

بعدم باید خوب بپزه جگر یا دل و قلوه... روغنم تاحد امکان کم استفاده کن که مضر نباشه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
سرد؟😕مشکل دوتاشد که😅ما داغ داغ میخوریم زیره ورازیانه میزنیم بعضی وقتا.توفصل کنگرم کنگر میریزیم😋 ...

اره ما داغم میخوریم . ولی برا دخترم سردش میکنم چون اون بهش میگه بستنی برنجی. خودم هم گرمشو میخورم هم سردشو. البته خودم تو ماه رمضونا واسه افطار بخورم بعضی وقتا وگرنه تو کل سال خیلی کم پیش میاد. برای ما به عنوان غذا حساب نمیشه . عصرونه بدم بچم بخوره شاید یکمم خودم بخورم 

عزیزم ما شیر و برنج و گلاب و هل میزنیم توش میزاریم سرد میشه ، میشه  شبیه بستنی و بعد میخوریم. م ...

منم همینطور شیربرنج و کاچی با نمک بدجور به ذهنیاتم ضد حال زده میخوام برم بستنی و شیرکاکائو با نمک درست کنم خودکشی کنم😭😭😭

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

یه غذای خیلی خوشمزه که خوردم خورشت مرغ با سس آلوی شمالی بود که عالی بود.

یه غذایی ک شاخ درآوردم این بود که رفتیم خونه یه خانم جنوبی ، غذاش این بود : برنج بعد یه خورشت بعنوان قیمه، اما چطوری بود؟ فقط شامل گوشت چرخکرده پاشیده شده و پراکنده در اب بود با لپه و ادویه !!! همین حالانمیدونم شاید رب هم کمی داشت.

مامانم آش گوجه درست میکنه، و آش ماستافا که خیلی عالیه

تو هرآشی بخصوص دندونی هم تکه های سیرابی بریزی خیلی خوب میشه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
توی بهشت زهرای زنجان قبر یکی ازاولیای خداست اسمش حاج ملاآقاجان زنجانیه.شما رفتین تاحالا.میشه اگه رفت ...

جدی؟

ازکی شنیدید

منم برم

کی بوده