2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
نووووووش جونت عزیزم. این غذا ثبت جهانی شده و بسیار تو خراسان طرفدار داره. خوشحالم که شمام خوشت اومده ...

ممنون عزیزمممم   منم طرفدارشمممم شدید ولی اینجا(کرمان) که نمیپزن خودم باید ساعتها وقت بزارم ولی به زحمتش می ارزه

غذایی که مرسومه تو مراسمات اینجا ابگوشت کرمانیه و خیلی خوشمزه س. توش پر به خشک شده و پر زردالو خشک میکس میکنیم و میریزیم مقداری از نخود ابگوشت وقتی خام هست میکوبیم و همراه حبوبات داخل ابگوشت میریزیم

برای سرخ کردن رب گوجه هم دنبه و چربی گوسفند رو روی گاز اب میکنیم و رب زیاد اضافه میکنیم و حسابی سرخ میکنیم و ترخون خشک هم اضافه میکنیم تا سرخ شه و اواخر پخت به ابگوشت اضافه میکنیم

فوق العاده س یکبار امتحان کن دوستم  

یه غذای معروف کرمان بزقورمه که موادش گوشت ابگوشتی و نخود و لوبیا رو میپزیم جوری که ابش در حد خورش باشه وقتی پخته شد تمام مواد رو له میکنیم و نعناع سیر سرخ شده اضافه میکنیم و کشک مایع میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم یکم روی شعله غل خورد برش میداریم. اینم خوشمزه س که همراه با سیر خام و سبزی میخورن

ایشالا که درست کنی و لذت ببری  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خورش فسنجون با رب گوجه درست کرده بودن . ما با رب انار درست میکنیم. برام عجیب بود.

خوب شده بود؟ خیلی دور از ذهنه طعمش😖😖😖

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
شور و شیرین دوست دارین اینو امتحان کنین. من الان دارم می خورم    

تا حالا ندیده بودم

نووووش جونت 😊

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
خورش فسنجون با رب گوجه درست کرده بودن . ما با رب انار درست میکنیم. برام عجیب بود.

خواهر شوهرم به تبریزی ها شوهر کرده وقتی پاگشا کردن بهمون خورش فسنجان با رب دادند منم خیلی تعجب کردم ولی خودشون خیلی دوست دارن عادت کردن

ما حلیم با نمك میخوریم 

تخم مرغ با خیارشور

نون پنیر با کره خالي 

نون پنیر با مربا 

نون پنیر با عسل(یکم فقط اسهال اوره واگرنه خوشمزس 😂😂)

دیگه یادم نیس 

ولي یه چیز عجیب که دیدم سالاد الویه سبز رنگ بود و اینایي که تو قورمه سبزیشون رب میزنن 

ممنون عزیزمممم     منم طرفدارشمممم شدید ولی اینجا(کرمان) که نمیپزن خودم باید ساعتها وقت بز ...

واای چقدر به نظرم خوشمزه اومدن اینا. هوس کردم .موادشو ندارم انشاله  فردا بتونم لیست کنم بدم شوهرم بخره و درستش کنم . خدایی از یکنواختی خسته شدم😩😩😩. شوهرم خیلی شکمویه تا بهش بگم غذای جدید پرواز میکنه میره میخره موادشو.مرسی از راهنماااییت عزیز دلم 🤗🤗🤗😘😘😘

اون غذا شمالیه و اصلا فسنجون نیست.بادمجان و گوجه رو داخلش ترکیب گردو و رب انار و سیر و اینا میریزن و ...

بله این که شکم پره اما همسایمون بادنجون سرخ میکنه تکه های بزرگ وداخل خورشت میریزه با سیر 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
ما حلیم با نمك میخوریم  تخم مرغ با خیارشور نون پنیر با کره خالي  نون پنیر با مربا  ...

من بعضی وقتا یکم رب میزنم در حد یک قاشق مربا خوری برا لعابش. و طعمش.اینو از تو اینترنت یاد گرفتم.زدم خوشم اومد واس همین بعضی وقتا میزنم 

دخترهای گلم اون هفته فسنجون درست کردم با بادام زمینی یعنی بجای گرده از بادام زمینی استفاده میشه ..... خدا وکیلی خیلی خوشمزه شده بود درصورتی که دوستم وقتی برای اولین بار بهم گفت اصلا نمیخواستم باور کنم ولی دیدم خوشمزه میشه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین