2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
شیرینه ولی حتما واسه زائو خوبه ولی چرا نذری اوردن؟؟؟

نمیدونم حتما گرونی بوده بجا قربونی اورد  اخه چرا کاملا اش رشته بود پس حتی سیرپیاز رشته وسبزی داشت ولی فک نکنم کسی بتونه سه قاشقم ازاون بخوره چون شیرینی توت وخرما و کشمش اجازه نمیداد بعدی روبخوری دلو میزد

استارترعزیزم چطور دلت اومد این موضوع رانتخاب کنی وتاپیک بزنی؟؟؟؟؟!!!!😭😭😭😭😭😭درحالیکه ملت روزه ...

عزیزدلم من دیشب تاپیک زدم ولی الان همه غذاهارو میخوام😭😭😭😭😭😭😭

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارترعزیزم چطور دلت اومد این موضوع رانتخاب کنی وتاپیک بزنی؟؟؟؟؟!!!!😭😭😭😭😭😭درحالیکه ملت روزه ...

الهی خدا بحق مهربونیاش واین ماه عزیز بزودی یه نی نی ناز بهت ببخشه.روزه ات هم قبول

نمیدونم حتما گرونی بوده بجا قربونی اورد    اخه چرا کاملا اش رشته بود پس حتی سیرپیاز رشته و ...

حتما خودشون عاشقشن شایدم پختن دیدن خوب نشده نذری آوردن برای همسایه ها😂😂😂😂😂 البته شوخی بودا 

انشالله خدا به زودی دامنت رو سبز کنه و سال دیگه نی نی شیرخواره داشته باشی نتونی روزه بگیری😊😊😊😊

انشالله خدا به زودی دامنت رو سبز کنه و سال دیگه نی نی شیرخواره داشته باشی نتونی روزه بگیری😊😊😊😊

الهی آمین😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘خیلی ممنون بابت دعای قشنگت😍😍😍

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهی خدا بحق مهربونیاش واین ماه عزیز بزودی یه نی نی ناز بهت ببخشه.روزه ات هم قبول

مامی جونم ممنونم بابت دعاتون.خواهش میکنم بازم دعام کنین بانفس پاکتون.

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الهی آمین😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘خیلی ممنون بابت دعای ...

😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘

فعلا که شما داری انجام میدی بااینکار شا رژ بقیه رو میگیری البته گدایی نیست دزدیه من خطم دائمه امتحان ...

خدا بهتر قضاوت میکنه اگه ی درصدم بهم تهمت زدی واگذارت میکنم به خدا درسته مجازی هستی و اصلا برام مهم نیستی ولی اگه من اینی ک تو شایسته خودت بود بهم نسبت دادی نبودم خدا الهی جوابتو بده دیگ هم باهات حرفی ندارم.

خدا بهتر قضاوت میکنه اگه ی درصدم بهم تهمت زدی واگذارت میکنم به خدا درسته مجازی هستی و اصلا برام مهم ...

عزیزم اون کدی که گذاشتی شا رژ بقیه رو کم میکنه چرا متوجه نیستی کاری که میکنی درست نیست چرا خدا و پیغمبر میکنی 😐 سخته فهمیدن این موضوع؟ 😐😐😐😐

من حلیم و شیر برنج رو با نمک میخورم😀

واسه نینیسایتیا عجیبه😂

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️