2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
ااینجا همه چی حرامه نمیدونم اصلا چرا برام مهم نیست خودشون خورودن دیدن لذیذه حرامش کردن فردا لخت خواب ...

نه خب سگ و خوک تو قرآن قید شده که حرامه وگرنه من کاری به نطریه بقیه علما ندارم😊

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
ااینجا همه چی حرامه نمیدونم اصلا چرا برام مهم نیست خودشون خورودن دیدن لذیذه حرامش کردن فردا لخت خواب ...

😁

خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نخود گوشت آبگوشت رو میذارم یخچال سرد بشه با چای شیرین میخورم شوهرم عوق میزنه

حق داره😂😂😂😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
وااایییی اینکه معرکه ست . من عاشقشم  ولی چون درست کردنش خیلی سخت  میخریمش از آشپزخونه. این ...

منم میگم اش شله خوشمزست ولی از اول همه میگن مشهدیا حلیم با قیمه میخورن 

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍
یه همسایه داشتیم یه پسر عقب مونده ذهنی داشت صبونه چایی شیرینو‌میریخت تو کاسه توش تون تریت میکرد با پ ...

منم‌بچه بودم صبح چایی شیرینو با نون تریت میکردم میخوردم خوشمزه بود خو تازه خواهرم برای بچش درست میکرد روشم پنیر میذاشت دهنش میکرد 🤣🤣🤣

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
توی مشهد حلیم با قیمه میخورن اصلا نمیتونم حتی فکرکنم بهش چه برسه امتحان کنم و واقعا وقتی شنیدم از تع ...

اسمش شله مشهدیه واقعا خوشمزست یه بار بخوری طرفدارش میشی

قرمه سبزی با تمام مشخصاتش جلوم گذاشتن  ولی  کرفس توش بود اگر اشتباه نکنم !!!😐😐

این یه نوع غذای ایرانیه منم دیدم که لوبیاقرمزو و کرفس و گوشت و سبزی رو باهاش خورشت درست کردن ..البته خیلیا تو خورشت کرفس لوبیاهم میریزن

😍😍😍
یه همسایه داشتیم یه پسر عقب مونده ذهنی داشت صبونه چایی شیرینو‌میریخت تو کاسه توش تون تریت میکرد با پ ...

خیلیا صبحانه به بچه های ۷  ۸ ماهه نون وچای شیرین وی تیکه پنیرمخلوط میکنن میدن چون دندون ندارن 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️