2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوجه بادمجون فرق داره با خورشت بادمجون. برا خورشت، بادمجون رو سرخ میکنیم، برا گوجه بادمجون همینجور خ ...

خب حالا یکبارم بابادمجون سرخ شده درست کن بد نمیشه 

من بیشتر طبعم گیاهی هست برای همین 

اها یکبارم تو خوابگاه یکی از اتاقا آش میوه بار گذاشته بود انقدررررررر بوی عالی میداد واآی نخوردمش ول ...

منم ی بار تو خوابگاه آش بادنجون خوردم میتونم بگم معرکه بود ولی خب درست کردنش سخته زحمت داره

منم ی بار تو خوابگاه آش بادنجون خوردم میتونم بگم معرکه بود ولی خب درست کردنش سخته زحمت داره

هوووووممممم بادمجون رو روی سنگم بزاری خوشمزه میشه لامصب برم یه سرچی بزنم آش بادمجون رو

من‌ خورش ماست رو تو بفرماییدشام دیده‌ بودم و خیلی دلم می‌خواست امتحان کنم  خانواده شوهرمم ...

خورشت ماست یه دسر لاکچری و گرون قیمت و خوشمزه ی اصفهانه. ذائقه ها و سلیقه هام متفاوته. اصلا درست نیس این طور صحبت کردن درباره علایق دیگران

من هر شهری میرم سعی میکنم غذاهای اونجا رو امتحان کنم ولی اولین باری که بریونی خوردم واقعا حالم بد شد ...

بابا اندازه نعلبکیه بریون‌.

آره چربه برا همین فقط تو وعده ناهار سرو میشه شبا نیس

روده گوسفند رو به حالت کیسه که توشیه جور سوسیس بود خوردم ولی خیلی نازک هست و آب میشه واقعا با دمای پ ...

عالیه من قطعات دوبند انگشت می برمش بعد خوب میزارم با ادویه و پاز و ...بجوشه البته چند بار آبش رو عوض میکنم بعدش با پیاز تفت میدم محشر میشه