2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
توی مشهد حلیم با قیمه میخورن اصلا نمیتونم حتی فکرکنم بهش چه برسه امتحان کنم و واقعا وقتی شنیدم از تع ...

حلیمو با قیمه نمیخورن. ممکنه یه قاشق روش بریزن اگه کسی حلیم رو با شکر دوست نداشته باشه

این شله که میگید ترکیباتش چی هست؟ منظورتون شله زرده؟!!!!

نه بابا. گوشت گوسفند . دنبه. انواع حبوبات مثل لوبیا سفید .رشتی.قرمز.چیتی.ماش و غیره. بلغور گندم و کمی جو. قلم گوسفند.قیمه هم جداگونه درست میکنند و روش میدن. یک دیگ شله برای پختش  و جاافتادنش تقریبا ۱۲ تا ۱۵ ساعت زمان لازم. و چند ساعت باید بالاسرش دیگ در حال جوش و ایستن و به اصطلاح دیگ رو چمبه زنی کنن. با چوبای بزرگ که تهش مثل گوشت کوب به مدت چندساعت محتویات دیگ که پخته شده خوب کوبیده میشه و له میشه.خیلی کار سختیه . و مردونست. اگه خوب چمبه نخوره اصلا خوب از آب در نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شما یه جوری تعریف کردین انگار اون بنده خدا غذای فوق العاده عجیبی درست کرده  ولی در واقع به ...

بله ! سلیقه من خاص و هر غذایی رو نمی خورم 😊

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
منم حلیم زیاد ندوست. چندان مزه ی خاصی نداره. 

خوشمزست که

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
نه بابا. گوشت گوسفند . دنبه. انواع حبوبات مثل لوبیا سفید .رشتی.قرمز.چیتی.ماش و غیره. بلغور گندم و کم ...

چه جالب حتما به زحمتش میارزه

😂😂😂منم بار اول که شنیدم حلیم باشکرهم خورده میسه خیلی تعجب کردم. بدتر از اون فهمیدم شیر بانمک خورد ...

چه خوب امتحان کن منم یه سری غذا رو حتما امتحان میکنم

من پیاز سرخ میکنم نمک میزنم رب میزنم بعد بانون میخورم بعضی وقتا یه دونه کره پاستوریزه راحالی میخورم ...

کلا چرب و چیلی دوست داری😂

نه بابا. گوشت گوسفند . دنبه. انواع حبوبات مثل لوبیا سفید .رشتی.قرمز.چیتی.ماش و غیره. بلغور گندم و کم ...

مشهدی؟؟

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
چه جالب حتما به زحمتش میارزه

اره ولی  نه توخونه. برا نذریا خوب.ایقدم خوش میگذره همه دور همیم. مردا سردیگ  نوبتی میرن چمبه میزنن.طفلکا پدرشون درمیاد.تاصبج یک گالون چایی میخورن.ماخانوما هم لم میدیم و تاصبح گپ میزنیم. البته کارای اولیه شو همه رو ماانجام میدیم.مثل پاک کردن حبوبات یا ریش ریش کردن گوشتای پخته شده و غیره 

خوبه برا وقتایی که شله پیدا نمیشه خوبه .اما الان که ماه رمضون شله هم هست. اونو ترجیح میدم. باز وقتی ...

من شله یه بار خوردم یه قاشق تونستم البته مشهد نبودم شاید خوب درست نشده بوده

اره ولی  نه توخونه. برا نذریا خوب.ایقدم خوش میگذره همه دور همیم. مردا سردیگ  نوبتی میرن چم ...

پس خدا قوت واقعا

[QUOTE=92174045]اره[/QUOT

منم مشهدیم موقع مجلس روضه داریم ما همیشه شله درس میکنیم روز اخر واقعا اینقدر دردسر داره می ارزه

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....