2777
2789
عنوان

بیست و پنج سالگی زوده یا دیر

193 بازدید | 36 پست

خیلیا تو این سایت یا بیرون بهم گفتن همسنای تو ۲ تا بچه دارن

فقط وقتی تاپیک ازدواج بزنم بگم دیرم شده ساز مخالف میزنن کاربرا میگن نه زوده (میخوان دلداری بدن)

در غیر این صورت همه میگن دیره 

برای کسی که تااین سن نه نامزد داره نه خواستگار دلخواهی! حتی باکسی هم آشنا نشده...نگران کننده هست

همین الانم یکی پیدا بشه چند سال بعد میرم سر خونه زندگیم

کاش مجردی خوبی داشتم ازدواج نمیکردم شب و روزم درد و غصه و مسئولیته انگار من مادر و پدر این خانوادم 

تمام کارای خونه و بیرون و....خسته شدم همه مسئولیتا گردن منه

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم رکی هستم ولقعیت میگم نه زوده نه دیر لتفاقا الان بهترین وقته تا۲۷هم خوبه🌹🩵

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

نه عزیزم دیر نیستقدیم که نیست سن ازدواج رفته بالامن ۲۸ سالمه

الان کسی تو زندگیتون نیست؟ دخترای فامیل ما زیر ۲۰ عروس شدن  همکلاسیای دانشگام ازدواج کردن یا نامزد دارن 

حالا زیر ۲۰ که واقعا زوده ولی کاش ۲۲ سالگی عروس میشدم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

من ۲۷ سالمه خاستگار داشتم اما نه اونی که دلخواهم باشه خانواده که تمام تلاششون اینه ازدواج کنم خودم هم دوس دارم تشکیل خانواده بدم و خسته شدم از تنهایی و حس میکنم داره از سن مادر شدنم میگذره اما چه کنم که این دل لامصب راضی به کسی نمیشه و دائم باید کنایه بقیه رو بشنوم

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

من یکسال ازت کوچیکترم تازه ازدواجم نکردم،فعلانم نمیخوام بکنم خیلی داره مجردی خوش میگذره🥸😂بنظرم نباید سن تایین کرد ک ایا زوده با دید هرکس باتوجه ب میزان آمادگی و سطح بلوغ فکری باید تصمیم بگیره،خیلیا هستن همسن منو شما ولی حالاحالاها کار دارن🙂

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

منم ۲۵ سالمه دوتا بچه دارم اما برگردم عقب ۲۵ سال ب بالا تازه ب ازدواج‌فکر میکنم

چندسالگی ازدواج کردین

زیر ۲۰ زوده ولی ۲۴ به بعد سخت میشه