2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

شوهرمو خانواده ش همشون عدس پلورو با نیمرو میخورن

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختردایی منم تخم مرغ با برنج سفید میخوره😃

ماهم همینجوری نیمرو میخوریم چون شمالیم وبرنج میکاریم ترجیحا همه چیو با برنج میخورن مثلا بابا مامانم ابگوشتو با برنج میخورن حتی اش هارو هم مینطور و چندش ترین ک دیدم پسرم بود ک املت ربی رو میریخت تو لیوان اب بعدم همشو میخورد و میگفت خیلی خوشمزه بود  .خداروشکر از سرش اوفتاد. 

عجیب ترین کله پاچه هست چجوری یه انسان می تونه زبون چشم مغز یه موجود دیگه رو بخوره  ادم یاد فی ...

همونجوری که گوشتو جگر و دل و دنبه و چربی و خوشگوشته و...اشو میخوره 😐

اونی که‌ من خوردم یه ترشی بدی‌ داشت شاید واقعا خراب بود‌ ولی خودشون با‌ اشتها‌ می‌خوردن

اصلا ترش نباید باشه. گوشت و ماست و شکر و زعفرون فراوون. البته سلیقه ایه دیگه. ما که تو مهمونیامون حتما باید باشه سرسفره

به نظرم هیچ غذایی نمیتونه عجیب باشه صرفا چون ما نمیخوریم یا نمی پسندیمش

هر کسی بنا به شرایط و اب و هوایی که توش زندگی میکنه از کودکی غذاهایی خورده که باهاش وفق پیدا کرده و براش خوشمزه ان

حالا کاری به اینکه جک و جونور سرخ میکنن میخورن ندارم اون دیگه جداس بحثش😁

Dance me to the end of Love...
من چون گوشت نمیخورم اینجوری میپزم و تلخی قورمه سبزی که برای گوشته رو نداره 😋

از کی تاحالا گوشت تلخ شده مگه شما چه گوشتب میخرین😂😂😂تلخیش برای لیموشه عزیزم یه سبزی که از بس سرخ کردی سوخته

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
آره منم از دیشب هنگم تازه حلیم بت نمک و قیمه داشت قابل هضم میشد که فاجعه ی شیربرنج و کاچی شور هم بهش ...

ما بچه بودیم مادرم کاچی درست می کرد با دوغ می خوردیم خیلی خشمزه بود ولی خدا بیامرز مادرم 3-4 ساعتی پای گاز وایمیستاد تا درستش کنه خیلی هم دوست داشتم.