2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی تاحالا گوشت تلخ شده مگه شما چه گوشتب میخرین😂😂😂تلخیش برای لیموشه عزیزم یه سبزی که از بس سرخ ...

عزیزم گوشتی که تو زود پز بپزه یه کم رگ تلخی داره بخاطر لیمو نیست دیگه منکه مادرم شف هستند اینارو کامل میدونم 😅

اصلا ترش نباید باشه. گوشت و ماست و شکر و زعفرون فراوون. البته سلیقه ایه دیگه. ما که تو مهمونیامون حت ...

خورشت ماست اصفهانیا مزه بستنی سنتی میده اما گرررررم 

من امتحان کردم بد نبود 

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
به نظرم هیچ غذایی نمیتونه عجیب باشه صرفا چون ما نمیخوریم یا نمی پسندیمش هر کسی بنا به شرایط و اب و ...

دقیقا 👌👌👌حالا هی بیایید از هم ایراد بگیرین و اه اه و عوق عوق کنید😐😐

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
به خدا توی این تاپیک دعوا و دلخوری پیش میاد . همیشه همینجوری شده چون به آداب غذایی همدیگه احترام نمی ...

باور کن همین جوریم هست  غذا یه چیز کاملا سلیقه ایه و به نسبت جغرافیا و فرهنگ آدما تغییر میکنه این که به قول شما به فرهنگ غذایی بقیه عوق عوق کنیم خودش بی فرهنگیه خود من ساکن شیرازم شیرازیا حلیم رو با شکر میخورن ولی تو شهر من حلیم رو با گوشت فراوون و نمک میپزن  حالا من بیام بگم اه حلیم با شکر 

خب زشته انقدر به بقیه و ذائقشون توهین میکنن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
ما بچه بودیم مادرم کاچی درست می کرد با دوغ می خوردیم خیلی خشمزه بود ولی خدا بیامرز مادرم 3-4 ساعتی پ ...

خدا رحمتش کنه مادرا چه خوبه دستپختشون 😍😍😍

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍