2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
ببین سیرابی رو میپزن بعد که پخت توش مواد میریزن میدوزنش میندازتش توآب کله پاچه بدمزه نیست  من ...

من که عاشقشم ولی اولین بار شنیدم بهش میگن دلمه ی سیرابی!ما برنج و ماش و عدس و سیب زمینی و زیره رو قاطی میکنیم میریزیم داخل سیرابی بعد میدوزیمش میندازیم کنار کله‌ پاچه خیلی هم طرفدار داره

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترکیه م.دلمه سیرابی اینجا فراوونه عجیب نیست .عحیب اینه رستورانا مثلا صبحونه لوبیا و گوشت میفروشن.ی خوراک با بادمجون دارن.ی غذای دیگه هم دارن خورشتی هستش.یعنی علاوه بر صبحونه عادی کره عسل و این چیزا.صبحونه فروشیا خورشت هم میدن سر صبح😒

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

من عجیب ترین چیزی که دیدم موقعی بود که آخرین بار به اصفهان رفتیم. حتی وجود چنین مغازه ای خودش عجیب بود!!! داشتند گوش فیل میپختند به مقدار زیاااد بعد دیدیم مردم نشستند گوش فیلو با شیر میخورند، دقت کردیم نوشته بود گوش فیل با دوغ😮😮😮 آخه گوش فیل شیرین و چربه با دوغ محلییی!!! خورشت ماست و بورانی اصفهان امتحان کردم اما بزارید نظرمو نگم. دفعه بعد که اصفهان رفتم حتماااا گوش فیل و دوغ میخورم.

هیچی بدتر از یک غذای فیلیپینی نبود که جوجه به دنیا نیامده تو تخم رو میخوردن خام🤮😫😫تخم مرغو میشکستن و جوجه رو هورت میکشیدن😁

جهنم خالیست تمام شیاطین همینجا روی زمین اند!
تو شهر ما آش های ترش رو با مربا میخورن😂خیلیم خوشمزه

یعنی مثلا به جای کشک روی آش مربا میریزن؟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
هیچی بدتر از یک غذای فیلیپینی نبود که جوجه به دنیا نیامده تو تخم رو میخوردن خام🤮😫😫تخم مرغو میشکست ...

خارجیا غذای چندش زیاد دارن از سوپ جنین انسان و موش و... گرفته تا مغز داغ میمون و...‌🤢🤢🤢🤢🤢

من عجیب ترین چیزی که دیدم موقعی بود که آخرین بار به اصفهان رفتیم. حتی وجود چنین مغازه ای خودش عجیب ب ...

منم یه بار خورشت ماست خوردم اصلا قابل درک نیست ماست و شکر و گوشت 

گوشفیل و دوغ هم امتحان نکردم اصلا

واااي حالم بد شد بووو نميده اونوقت 😑😟

والا بچه ها اینجا خیلی تعریف کردن و به به چه چه کردن دلم میخواد حتما امتحانش کنم