2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست
عجیب نیست که سس بزنی مثل الویه میشه یا نعنا داغ و پیاز داغ بزنی اسم غذا رو نمیدونم ولی خوشمزه میشه&n ...

میشه دوپیازه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
اینجام بیشتر بحث سر غذاها یا عادات غذایی هست که تاحالا ندیدیم

مثلا من خودم سیرابی دوست ندارم 

یه دوست داشتم سیرابی جلو قصابی میدید آب دهنش میریخت اصلا غشو ضعف میکرد میکشیدیمش بیاد اینور آبرومونو نبره😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من خودم سیرابی دوست ندارم  یه دوست داشتم سیرابی جلو قصابی میدید آب دهنش میریخت اصلا غشو ض ...

مثل دختر من عاااشق سیرابیه😂😂😂😂😂

اسمش رو بلد نبودم ممنون عزیزم  طعمش عالیه

قربووونت

منم نخوردم ولی خیلی ازش تعریف میکنن بخصوص با سبزی و ترشی

اینکه نمک با حلیم بخوری یا شکر یا کاچی و شیر برنج طبع غذایی عجیبه نه غذای عجیب .  بعد هیچ غذای ...

وای چقدگیردادی به عوق.....حالایه چیزی گفتن کشش نده...

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣احیانا شمالی نیست ؟

نه

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
به خدا توی این تاپیک دعوا و دلخوری پیش میاد . همیشه همینجوری شده چون به آداب غذایی همدیگه احترام نمی ...

ازه خیلی از این واکنش بدم میاد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ