2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107533 بازدید | 2677 پست
دلم میخواد مخترع شیربرنجو پیدا کنم تا میشه بزنمش😅اخه شیرررر با برنج؟؟ 

من کلا خیلی دوستش ندارم چندسال یه بار میخورم فرنی رو هم دو سه ساله خوشم میاد قبلا لب نمیزدم اصلا

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

من خودم عشق غذاهای عجیب غریبم

مثلا خیلی دوس دارم ماکارونی و کتلت رو با پنیر بخورم!

رو ساقه طلایی کره یا پنیر یا ارده میزنم میخورم!

ارده رو با عسل یا مربای هویج قاطی میکنم میخورم!

نیمرو با گردو میخورم! 

تو حاملگی نون و رب انار میخوردم! 

حیلم رو هم با نمک و قیمه فراوون میخورم خخخخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چیز خاصی نمیزنم.دوس دارم مزه خود شیر و با بوی برنج رو حس کنم. این چیزایی که گفتی دوس ندارم.ذهنیتم ...

اها میگم. پس کلا طرز پختش فرق داره . یکبار درست کن. باشیر و گلاب و شکر طرز تهیه شم تو نت هست.  بزار سرد شه بده بچت بخوره. بهش بگو یک نوع بستنی 😁😁.البته ما حتما با برنج نیمه ی آستانه درست میکنیم . بابرنج دیگه نمیشه .بد میشه .شمارو نمیدونم 

جناب حضرت عشق جناب شیر برنج😂😂😂

پسرم انقد دوس داره هفته ای یک بار واسش درست میکنم.دیروز افطار دعوت بودیم خونه خواهرم گریه میکرد من شیربرنج میخوام زرشک پلو دوس ندارم‌.😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
تو نت بود عزیزم متن هم کپی از همون برداشتم دیروز صفحه اول گوگل بود تو پیشنهادا

شاید قبلنا بوده ولی اگه بود حتما از بزرگترا میشنیدم

یارانه میدن لایک میکنید ؟؟؟؟😑😑😑
تا حالا ازین زاویه به شیربرنج نگا نکردم😅

نگاهت عاشقانه باشه این نکات ظریف رو در شیربرنج میبینی😉😉😆😆😆

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

دلمه سیرابی که خوشمزس.مامانم درست میکرد قبلن.همون سیرابیه موادشو میریختیم تو بشقاب میخوردیم سیرابیشو که خوش طعم شده هم جدا میخوردیم.تا حالا عجیب نبوده واسم.البته اینجا تو خانواده و فامیل همسر ندیدم بخورن.

ای وای  . مامان منم باشکر میخوره

کارخودشو کرد دیگه!!!لب نزدم همشو خودش خورد.🙁

اها میگم. پس کلا طرز پختش فرق داره . یکبار درست کن. باشیر و گلاب و شکر طرز تهیه شم تو نت هست.   ...

حتما امتحانش میکنم🤔🤔

ممنون‌😙