2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107533 بازدید | 2677 پست
همون لذتی که با نمک میخورن.  آخه هرجی با شیر درست میکنن شیرین . ماتوش گلاب و هل و شکر میزنیم و ...

من چیز خاصی نمیزنم.دوس دارم مزه خود شیر و با بوی برنج رو حس کنم. این چیزایی که گفتی دوس ندارم.ذهنیتم از جناب شیر برنج مخدوش میشه.😉😉😁😁😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از غذاهای خوشمزه شهر ما اینه برنج رو با اش رشته میخوریم. خیلی خوشمزست. بهرحال هرکجا یه سلیقه ای ...

وااای چه جالب

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
آخ ببخشید .خوش باش گلم. اصل کار تویی که داری کیف میکنی. بقیه سوتفاهمن همه

😂😂😂😂ممنونم

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
باباى من ماه رمضون هر چى سر سفره افطاره با هم ميخوره ديشب كتلتو گذاشت روى كيك روشم مربا ميريخت ميخور ...

پنیر و مربا منم میخورم😁😁😁

یارانه میدن لایک میکنید ؟؟؟؟😑😑😑
من چیز خاصی نمیزنم.دوس دارم مزه خود شیر و با بوی برنج رو حس کنم. این چیزایی که گفتی دوس ندارم.ذهنیتم ...

جناب حضرت عشق

جناب شیر برنج😂😂😂

دیگه هرکس یه علاقه ای داره  من عاشق حلیم بانمکم  وای هوسم کرد الان

منم.😍😍😍عاشقشم😍دیروز رفتم واسه مادرم خریدم روش شکر ریخته بود مادرم یادش نبود هم زد همش قاطی شد من لب نزدم.😐😐

بچه ها اش رشته حال منوبهم ميزنه  كلا اون رشته عاي كلفت و چندش..بااون لوبياها.. حالمو بهم ميزن ...

من عاشق رشته هاشم دخترم بهش میگه آش ماکارونی😍😍😂😂

من نصف قشق مربا خوری میریزم برای لعاب و طعمش. خیلی خیلی کم. خوشمزه تر میشه.البته نباید اونقدی باش که ...

آره منم یه کوچولو میریزم خیلی دوس دارم ولی مامانم نمیزنه قرمه سبزیاشم عالیه 

دلم میخواد مخترع شیربرنجو پیدا کنم تا میشه بزنمش😅اخه شیرررر با برنج؟؟ 

😂😂😂

خوبه که!!!هردوسفیدن.باهم ست هستن.