2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107533 بازدید | 2677 پست
نموخام😒 لتیروک واسم درس کن😋😋😋😋

آش گندممون خو خوبه چرا از اون تعریف نمکنی ناملد 😆

لتیروکم به چشم هر وقت درست کردیم آدرس بده برات بیارم دم خونه 

فقط،یکی سوال پر انگور از کجا خریدی من هرچی گشتم نبود یا پر سفت مثل چرم بود

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بچه ها من گشنمه چیکا کنم تا سحرم خیلی دیگه مونده همه ام خوابن 

بحث غذا هست منم ضعف کردم

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
توشهرمااکثراشیربرنج روبانمک میخورن فکرنکنم چیزعجیبی باشه

چرا فکر میکنید عجیب نیست

شیرینی و شوری باهم

دل پیچه نمی گیرید

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

استارتر 

یه هفته س هوس کله پاچه دارم😢😢😢😢

از بیرون هم بدم میاد بخرم

در مورد دلمه کله پاچه بگم😁

ما درس میکنیم ولی اصلا این مدلی نیست

گیپا هست اسمش

فوق العاده خوشمزه میشه

این مدلی هست که لینک گذاشتم ولی خب ما نخود نمیریزیم

و عالی میشه پلوش😍😍

ولی خواستی درست کنی بگو فوت و فنش رو بگم تا خوب بشه😁😁😁

http://khooneyema.ir/?p=3242

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

در کل به نظرم هیچ آدم عاقلی غذای بد مزه با طعم زننده نمیخوره شاید شکل غذاها یا ترکیبی که ازشون میگیم عجیب بیاد ولی اون شخصی که بهش علاقه داره مطمئنا از مزش خوشش میاد و براش طعم خوبی داره.

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
کله پاچه پلو😳😳😳 دلمه سیرابی😒😒😒😒

من کله پاچه دوس ندارم اما پلوشو خوردم از حق نگذریم معرررکه اس

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
آش گندممون خو خوبه چرا از اون تعریف نمکنی ناملد 😆 لتیروکم به چشم هر وقت درست کردیم آدرس بده برات ب ...

اینا چی بود گفتی 😟😟😟😟 توضیح بده لطفا

آش گندممون خو خوبه چرا از اون تعریف نمکنی ناملد 😆 لتیروکم به چشم هر وقت درست کردیم آدرس بده برات ب ...

اش گندم نخوردم اینجا ک. فقط ی اش درس میکنین پر از گوشته ماه محرم، اون عالیه. مرسی از محبتت گلم 😍 پر انگور واسه چی؟ دلمه؟ پدرشوهرم از شیراز آورده بود 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
من کله پاچه دوس ندارم اما پلوشو خوردم از حق نگذریم معرررکه اس

من نخوردم ولی میگن طعم چلوگوشت میده