2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107533 بازدید | 2677 پست
😩

باور کن حالا چندتا تخم بلدرجین نصف شده بزارن واسه تزیین شیکه با اینکه دوست ندارم ولی رنده شده بوی تخم مرغ میگیره سالاد

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
چمدونم برم امتحان کنم. ولی فکر کنم مزه ی این  پودرای آس آ رو بده ها. که میخورن برای رفع اسهال. ...

😂😂😂😂😂😂 چه تشبیهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چمدونم برم امتحان کنم. ولی فکر کنم مزه ی این  پودرای آس آ رو بده ها. که میخورن برای رفع اسهال. ...

😂😂😂نگو دیگه بابا!!!همین یه دلخوشی رو هم ازمانگیر😃😄😄😄

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

البالو پلو هم از جمله غذاهای که هیچ وقت تو  کته من نرفته😏😏😏با اینکه غذای عجیب و غریبی نیست اما من هیچ وقت باهاش حال نکردم

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
آفرررین.درستش همینه.نمیدونم اینایی که باشکرمیخورن چه لذتی میبرن آخه.😒😉😄

همون لذتی که شما با نمک دارین😂😂😂😂

همون لذتی که شما با نمک دارین😂😂😂😂

👍👍👍

تاحالا اینجوری قانع نشده بودم.🤔😉😅

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
آفرررین.درستش همینه.نمیدونم اینایی که باشکرمیخورن چه لذتی میبرن آخه.😒😉😄

همون لذتی که با نمک میخورن.  آخه هرجی با شیر درست میکنن شیرین . ماتوش گلاب و هل و شکر میزنیم و یکم حالت آبکی داره و سفت نیست.  مزه ی بستنی میگیره. مال شما مزه ی کته پلو. خب لابد هردوش خوبه.  طرز پخت شما چطوریه

البالو پلو هم از جمله غذاهای که هیچ وقت تو  کته من نرفته😏😏😏با اینکه غذای عجیب و غریبی نیست ا ...

وااای نه عالیه هم با مرغ ریش شده هم با گوشت قلقلی به شرطی که آلبالو رو شیرین نکرده باشن و ملس باشه🤤🤤😍😍

👍👍👍 تاحالا اینجوری قانع نشده بودم.🤔😉😅

😍😍😍😂😂😂

مادرشوهرمن  تقرببا تو هر غذای ادویه کاری میزنه  نکن مادرمن  نکن عزیز من نکن بزرگو ...

آخه چرا😟😟😟