2777
2789
عنوان

از کارم در بیام بیرون آیا

41 بازدید | 4 پست

کار تو شرکت تولید قطعات خودرو ( استخدام خط تولید )

سه شیفت شب صبح روز... ۸ ساعته. با سرویس . غذا .میوه کارش : تولید و ساخت قطعات خودرو

روزای تعطیل تعطیل ، جمعه ها تعطیل

حقوق بالای ۲۰

کار تو فروشگاه زنجیره ای مواد غذایی : کارش : تغییر قیمت هر رووز ، طی و جارو  ، دستمال کشیدن ، وسیله سنگین بلند کردن و بار چیدن سه روز در هفته ، تماس با مردم و تبلیغ، پخش کردن تراکت و کاغذ تبلیغ و ....

روزای تعطیل سرکار ، جمعه ها سرکار

حقوق ۱۵

( در حال حاضر تو فروشگاه کار میکنم و دو دلم که بیام بیرون یا نه.. میترسم در بیام و پشیمونشم... ولی پدرمو در اورده این کار)

چرا این کار پدرتو دراورده؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من کار اول رو دوست دارم شرایطش رو ندارم اما همیشه از این تیپ کارا خوشم میاد 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو شرکت تولید قطعات خودرو کار میکنم ولی شیفت شب نداریم کلا صبح تا بعدازظهر پنج شنبه هام نیمه وقت جمعه ام تعطیل راضیم خداروشکر کار تو فروشگاه خیلی سخته من یه روز رفتم دهنم سرویس شد