2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
من فقط با رب تبرک (تبلیغ شد) اینطوری دوس دارم...آره راست میگین بعضی ربا خیلی ماکارونی رو ترش میکنه

من دیگه از اون به بد از رب زیاد بدم اومد ولی اکثرا رب زیاد دوست دارن 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂انقد بد بود تا چند وقت از رب متنفر شده بودم😂😂

حالا من این حسو به زردچوبه داشتم اولین غذایی که بعد عروسی درست کردم که اولین آشپزیه عمرم بود باقلی پلو با گوشت بود بعد سه ق غ  پر زردچوبه به گوشت زده بودم😅😅😅

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

یه همسایه داشتیم قرمه سبزی رو باسنگدون درست کرده بود😫😫.داداشم کلاس اول بود سپرده بودیم به خانوم همسایه رفته بودیم جایی.ناهارشو داده بود.اومدیم خونه داداشم گفت هم گرسنمه هم حالت تهوع دارم.یه جوری ام اصلا.مادرم گفت چرا؟گفت همسایه ناهار داد پسرش آورد باهم بخوریم دیدم قرمه سبزی باسنگدونه.حالم بد شد لب نزدم حالم خیلی بده مامان.😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خیلییییی خوشمزست.

واقعا؟؟؟ عجیبه البته من خودم راهنمایی بودم نیمرو با کچاب میخوردم 😭😭😭

😲😲😲😲😲😲هندوانه با نمک . 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

آره.خیلی میچسبه😁😁😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
حرف شما متین    

😂😂😂😂

خیلی خوشمزس لامصب

منم خیلی دوس دارم😋

حالا من این حسو به زردچوبه داشتم اولین غذایی که بعد عروسی درست کردم که اولین آشپزیه عمرم بود باقلی پ ...

😂😂😂وای ۳ قاشق😂😂

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
ووااااا!!!!مگه چیه؟منم بانمک میخورم!!باشکرحالت تهوع میگیرم😁به بچم هم اولین بار با شکر دادم گفتم مثل ...

من سیب با نمک دوست دارم😅😅😅😅 بخصوص همزمان با خیار بخورم