2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست
اهان،منم شله مشهدی موخوام🙃

فردا ایشاله . فقط امسال لامصبا خیلی گرون کردن. یک کیلو میگیری دوتا بشقاب میشه ما پارسال تقریبا هرشب افطار میگرفتیم ولی امسال انگشت شمار بود.خدا لعنت کنه کو باز تا محرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂وای ۳ قاشق😂😂

زنگ زدم مامانم اینقدر خندید گفت یه قابلمه اب جوش بردار گوشتارو بزار توش اون آب زردچوبه رو هم فقط بریز دور خدایی خیلی خوب شد خدابیامرزه مامانمو نجاتم داد آبروم نره 😔😔😔

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
واقعا؟؟؟ عجیبه البته من خودم راهنمایی بودم نیمرو با کچاب میخوردم 😭😭😭

پسرمن دوسالشه.نیمرو رو با کچاپ دوس داره😁😁بعضی وقتها لقمه میگیرم به زور میذاره تو دهن خودم گوشتم میریزه.  

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
😑😑😑😑😑😑😑وای من از ملخ مرده ام میترسم چه برسه به اینه بخورم ،چندشششششه

مثل منی پس😭😭😭😭😭

یه همسایه داشتیم قرمه سبزی رو باسنگدون درست کرده بود😫😫.داداشم کلاس اول بود سپرده بودیم به خانوم هم ...

شاید طفلکا گوشت تو خونه نداشتن مجبوری درست میکنن اینجوری . آخه ماهم یک همسایه داشتیم دقیقا عین  این که شما میگی . بنده ی خدا شوهرش ول کرده بود رفته بود. گریه میکرد میگفت یکسال به بچه هام گوشت ندادم . قیمه قورمه سبزی با سنگدون میپزم 

دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...

یا من خرم ابادی نیستم ک امکان نداره چون هستم😊یا شما اشتباه میکنی من تاحالا حتی اسمشو هم نشنیدم

یارانه میدن لایک میکنید ؟؟؟؟😑😑😑
پسرمن دوسالشه.نیمرو رو با کچاپ دوس داره😁😁بعضی وقتها لقمه میگیرم به زور میذاره تو دهن خودم گوشتم می ...

فکر کن من با اشنیاق نیمرو و کچاب از مدرسه بعد از ظهرا میومدم😅😅😅

من سیب با نمک دوست دارم😅😅😅😅 بخصوص همزمان با خیار بخورم

لایک داری باباااااا👍👍👍👍منم قبلا همین کارو میکردم و لذت میبرم کلی😁😁😁پس فقط من نیستم که ازاین کارها میکنم.😄😄😄

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
یا من خرم ابادی نیستم ک امکان نداره چون هستم😊یا شما اشتباه میکنی من تاحالا حتی اسمشو هم نشنیدم

تو نت بود عزیزم متن هم کپی از همون برداشتم دیروز صفحه اول گوگل بود تو پیشنهادا

فکر کن من با اشنیاق نیمرو و کچاب از مدرسه بعد از ظهرا میومدم😅😅😅

لایک داری باباااااا👍👍👍👍منم قبلا همین کارو میکردم و لذت میبرم کلی😁😁😁پس فقط من نیستم که ازاین ک ...

آخ اخ یه گاز سیب یه گاز خیار بعد جوییدن و عشق کردن😍😍😍

پسرمن دوسالشه.نیمرو رو با کچاپ دوس داره😁😁بعضی وقتها لقمه میگیرم به زور میذاره تو دهن خودم گوشتم می ...

منم چون تعتقاری بود مامانم اصلا کار خونه بهم نمیداد اشپزی فقط درحد شکم سیر کنی بلد بودم انقد گند میزدم😂😂یادمه اولین مهمونی بد ازدواج شب قبلش از استرس تب کرده بودم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

ایهاالناس

ایا کسی هست که تو ابدوغ خیار تخم مرغ پخته یا همون ابپز بریزه😑😑😑😑 خواهر شوهر من میریزه

من حتی فکر کردن بهش هم حالمو دگرگون میکنه

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن