2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
من ماکارونی رو فقط با رب فراوان دوس دارم    

من تازه ازدواج کرده بودم ماکارانی درست کردم نصف شیشه رب ریختم شکل خمیر گرفته بود طعم ترشی میداد دیگه از اون به بد از رب زیاد زده شدم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
منم برف میخورم   دفه بعد روش شیره انگور میریزم ببینم چطوره      

برف شیره که معروفه اونم با شیره انگور و خرما یا مربا البالو البته برفای الان کثیفه مگه وقتی که چندروز پشت هم برف بیاد اسمون تمیز باشه و سرب هوا کم باشه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هيشكي قد مادرشوهرم عجيب نيست برف برميداره از رو درختا و تپه ها با شيره انگورو يا همون دوشاب انگور م ...

اععععععع این بزن تو اینترنت یکی از دسرهای قدیمیه . بهش فکر کنم میگن کف. من بچه بودم دوسه بار خوردم خوشمزه بود بنظرم 

من تازه ازدواج کرده بودم ماکارانی درست کردم نصف شیشه رب ریختم شکل خمیر گرفته بود طعم ترشی میداد دیگه ...

من فقط با رب تبرک (تبلیغ شد) اینطوری دوس دارم...آره راست میگین بعضی ربا خیلی ماکارونی رو ترش میکنه

من فقط با رب تبرک (تبلیغ شد) اینطوری دوس دارم...آره راست میگین بعضی ربا خیلی ماکارونی رو ترش میکنه

من یا رب خونگی میگیرم یا همدانیان

یه سال پیش مادربزرگم شیربرنج با نمک خورد یه سال میشه ک شیربرنج نخوردم

ووااااا!!!!مگه چیه؟منم بانمک میخورم!!باشکرحالت تهوع میگیرم😁به بچم هم اولین بار با شکر دادم گفتم مثل خودم بارنیاد بچم داشت بالامیاورد.فهمیدم که این عادت شیربرنج و حلیم و هندوانه رو بانمک خوردن در ما ژنتیکیه 😂😂😂😂

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خودم پنیر و مربا.تخم مرغ و مربا میخورم.خیلی عجیبم

نیمرو شنیدم با مربا بخصوص البالو میخورن😖😖😖