2777
2789
عنوان

ترمیم بینی با بی حسی

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 22 پست
ممنونمم امیدارم ایراداتش با ترمیم اوکی بشه...آره مشخص شده ماه آیندس

حتی میتونی مدلشم تغییر بدی 

من اگه اقوام فضول شوهرم نبود واسم اصلا مهم نبود بدون دغدغه میرفتم برای بار سوم ترمیم میکردم نمیدونم اونا رو چکار کنم 😡

حتی میتونی مدلشم تغییر بدی من اگه اقوام فضول شوهرم نبود واسم اصلا مهم نبود بدون دغدغه میرفتم برای با ...

دقیقا دوس داشتم تغییر بدم کامل

ولی خب دکتر بدون دستمزد قبول کرده که فقط ایرادشو رفع کنه و چون بیهوشی نیس فکر نکنم بتونه یا حتی قبول کنه کار زیادی انجام بده وگرنه دوس دارم از دم همه چیش تغییر بدم اشتباه کردم طبیعی خواستم قوس نداره تقریبا، پروجکشن زیاد، سوراخا یکم تفاوت پیدا کرده، بیرون زدگی غضروفم که شده نورعلی نور...

حق دارید خیلی رو مخن آدمای فضول و اطراف هممون هستن به نظر منکه بهترین کار اهمیت ندادن بهشون هس چون هیچی حال خود آدم نمیشه اونا که در هرصورت کارخودشونو انجام میدن حرفم برا خودشون درمیارن اگه هم بتونید یه مدت ارتباط نداشته باشید جایی نرید اونام نمیفهمن، فهمیدنم به درک واقعا😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دوس داشتم تغییر بدم کاملولی خب دکتر بدون دستمزد قبول کرده که فقط ایرادشو رفع کنه و چون بیهوشی ...

میتونی بگی چون قوس ندادی استخوان بینیتو سوهان بکشه حتی میتونی بگی نوک بینیتو بالاتر ببره سوراخ بینیتم میتونه تغییر بده چون بینیو کامل باز میکنه 

عمل ترمیم پیش همون دکتر بدون هزینست نمیتونه منتی بذاره چون بینی که می خواستی نشد فقط'کار خودشو کرده

میتونی بگی چون قوس ندادی استخوان بینیتو سوهان بکشه حتی میتونی بگی نوک بینیتو بالاتر ببره سوراخ بینیت ...

آره سوهانو که حتما باید بگم چون برآمدگی خفیف هم داره تیغه، اما میگن سوهان تاثیرش خییلی کمه برا قوس دادن فک نکنم تأثیری داشته باشه 

دقیقا همینه حتی من رو قرینگی سوراخهای بینیم خیلی تاکید کردم حالا میدونم صد درصد قرینه نمیشه ولی اینم مشخصه قرینه نیس قبل عملمم انحراف و عدم قرینگی نداشتم حتی اصن بینی من بینی بود که به نظرم هرجا میرفتم خوب میشد نمیدونم چرا انقدر بد کار کرده و حالام زورش میاد ترمیم کنه

آره سوهانو که حتما باید بگم چون برآمدگی خفیف هم داره تیغه، اما میگن سوهان تاثیرش خییلی کمه برا قوس د ...

دکترایی که پیششون رفتم جز بهترینها بودن خصوصا دومی اصلا بینی ندیدم که ترمیم نیاز داشته باشه حالا من هر چند سال دارم میرم واسه ترمیم نمیدونم بینیم مشکل داره یا شانس منه 

معلوم نیست تا کی باید بابت دماغامون حرص بخوریم عمل نبود حرصشو میزدیم عملش کردیم بازم باید حرص وجوششو بزنیم لعنتی زندگیمون شده دماغ 

دکترایی که پیششون رفتم جز بهترینها بودن خصوصا دومی اصلا بینی ندیدم که ترمیم نیاز داشته باشه حالا من ...

دقیقا نمیدونم برا چی اینطوری میشه 

مشکل که خود بینی نیس به نظرم چون به قولی بینی های بدتر عمل کردن همین دکترا و اصن اگه کیس چالشی باشی خب به راحتی قبولت نمیکنن و قبلش باهات شرط میکنن ممکنه این چیزا پیش بیاد، درسته اینام چیزای نسبتا رایج بعد عمله و انتظار داشتنتش خیلی عجیب نیس ولی خب برای یه بینی معمولی احتمالش باید کمتر باشه دیگه

همین دیگه انگار آرامش نیومده به آدم اون از قبلش اینم از بعد! خدا کمک کنه حل بشه واقعا🤧

دقیقا نمیدونم برا چی اینطوری میشه مشکل که خود بینی نیس به نظرم چون به قولی بینی های بدتر عمل کردن هم ...

نگفت چطوری می خواد عمل کنه مثلا واسه برادرم می خواست سوهان بکشه بینی‌شو باز نکرد ولی واسه منو کاملا برش زد