2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست
سلام خانما من خواننده خاموش بودم تاپیکی بود همین الان تعطیل شدکاربری به اسم نسیم لطف میکرد فال میگرف ...

تاپیک بزن عنوان تاپیک هم بنویس نسیم فالگیر بیا فالم بگیر فقط اینجوری میتونی پیداش کنی

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبگوشت قنبید منظورته؟  ک بیشترم قمیا میخورن

بله من اونموقع فک میکردم فقط ما میخوریم این غذارو و اختراع پدرمه عین خانواده دکتر ارنست بعد فهمیدم بو گندش از یه شهر دیگه میاددد

خداوند براي ما نيكي و شادي را پسنديده است اين مايیم كه از ميان هزاران شادي به دنبال حاشيه غمگين شادي ها مي رويم
فرننننیییییییییییییی؟ نمممممممکککککککک؟   من برم یکم گم شم الان باز میام . بخدا اگه تو دلت ...

من میترسم بگن بستنی و شیرکاکائو رو هم شور میخورن😭😭😭😭😭

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
نه     به من رحم‌کن جووونم آرزو دارم

چرا ؟؟؟؟؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
من میترسم بگن بستنی و شیرکاکائو رو هم شور میخورن😭😭😭😭😭

😁😁😁😁😁

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
اتفاقا شیر چای واس هندوستانه.اونا با چای کله مورچه اصل هندی درست میکنن و خیلیم هم میزننش رو گاز.دوست ...

چه جالب نمیدونستم من فکرمیکردم مامانم کاشفش بوده😁😄

این نیز بگذرد...                                   
halim ba sarshir khonevadeye shoharam mikhoran.

حلیم چقدر تنوع داره هرکی یه مدلی میخوره

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
بهش میگن گورَ ماست بابای منم میخوره خیلی دوست داره

سمت ما میگن تاجک.مادر بزرگ شوهرم و بابای من خیلی میخورن چقدم مقوی.ولی من بدم میاد مزه هم نکردم هنو.واییی خونواده شوهرم سیب زمینی اب پز با تخم مرغ و سرخ میکنن میخورن 😭😭