2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه برا من یه روز میخواستم برم مدرسه گیر داده بودم شیرکاکائو میخوام بعد مامانم گفت کاکائو نداریم منم ...

اتفاقا شیر چای واس هندوستانه.اونا با چای کله مورچه اصل هندی درست میکنن و خیلیم هم میزننش رو گاز.دوست شوهرم هندیه اومد خونمون خودش صب ب صب واس خودش درست میکرد.ما خواب بودیم اون اول شیر چای میخورد.میگن خیلی خوشمزس.ولی من امتحان نکردم.یبارم رفتیم نیشابور عروسی دعوت بودیم فردای عروسی ساعت شیش بود زن صابخونه با یه سینی پر چای پررنگ ک ب نظرم ۱۵تا بیشتر بود لیوانای چای.رو سر ما نشسته بود.ماهم خواب.با یروصداشون بیدار شدیم.میگفتن ما اول صب باید چای بخوریم ناشتا.من همونجا زیر پتو خوابو بیدار بودم شنیدم در جا معدم سوخت

آبگوشت قنبید برا قمه

ما قمی نیستیم . بابام به مامانم میگفت سرشار از خواصه بریز بده بچه ها بخورن . وای بوش برگشت دوباره

خداوند براي ما نيكي و شادي را پسنديده است اين مايیم كه از ميان هزاران شادي به دنبال حاشيه غمگين شادي ها مي رويم
😊😊😊😊😊 حتما امتحان کن ماکلی غذا باشیر داریم که توش نمکه یه نوع فرنی هم با نمک داریم

فرننننیییییییییییییی؟ نمممممممکککککککک؟   من برم یکم گم شم الان باز میام . بخدا اگه تو دلتون بگین برو گمشو اصلا نیا  نفرینتون میکنم 

اگر تهرانید  آدرس  یه جای خوب رو بدم بهتون  باردارم هستید .....

مررسی از لطفت عزیزم ولی خدایی خیلی بد بود شایدم اون رستورانه خیلی شیرینش کرده بود

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
من خودم بیسکوییت ترد رو با پنیر میخورم. داداش دیوونمم صبحونه تن ماهی میخوره 

یه سلام به داداش دیونه ات برسون

منم دیونه ام😍😍😍

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
توی شمال رسمه هرمس که گاوش میزایید اغوز یاهمون اولین شیر گاو رو یه مقدارشو که بهش میگیم زی خرشه ،،،ب ...

چ جالب اغوز رو ی روش خاصی داره مامانم درست میکنه مدل فرنی و صد البته خوشمزه تر درست میکنه اهل خراسان شمالی میگن بهش فله

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

بچه ها من خودم خرم ابادیم.این سغدو فقط شبیه دلمه توش برنج میریزن وگرنه مزش فرق داره.چیزایی که دلمه داره این نداره.مثل باقالی یا ماست و ....مثل دلمه هم میپیچنش.بدک نیست.خوبه