2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب کسی نگو منم تپلم😂

تپل بودن خود خود زیباییه چون ما زیباییمون وزنش بیشتره 😂😂😂😂

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
توی شمال رسمه هرمس که گاوش میزایید اغوز یاهمون اولین شیر گاو رو یه مقدارشو که بهش میگیم زی خرشه ،،،ب ...

ما میگیم بیلاما

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

کلم قمری بوگندو توی آبگوشت . این بوی نوستالوژی مسخره از بچگی هنوز تو مشامم جریان داره . کاش مامانم تو سایت بود ازش میپرسیدم ماذا فاذا؟؟ 

خداوند براي ما نيكي و شادي را پسنديده است اين مايیم كه از ميان هزاران شادي به دنبال حاشيه غمگين شادي ها مي رويم
😊😊😊😊😊 حتما امتحان کن ماکلی غذا باشیر داریم که توش نمکه یه نوع فرنی هم با نمک داریم

ای جانم

عزیز همینجوری من بد غذا هستم، البته خانوادگی بد غذا هستیم.

کمنر میاد بربم مهمونی غذا های ناشناخته بخوریم مگر در واردی که فقط سبزیجات باشه

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
کلم قمری بوگندو توی آبگوشت . این بوی نوستالوژی مسخره از بچگی هنوز تو مشامم جریان داره . کاش مامانم ت ...

آبگوشت قنبید

برا قمه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نگوووو آخه خام😭😭😭😭😭

خام خام لهنتی خوشمزه

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
ای جانم عزیز همینجوری من بد غذا هستم، البته خانوادگی بد غذا هستیم. کمنر میاد بربم مهمونی غذا های ن ...

بیا اردبیل🙂🙂🙂🙂🙂

کلم قمری بوگندو توی آبگوشت . این بوی نوستالوژی مسخره از بچگی هنوز تو مشامم جریان داره . کاش مامانم ت ...

آبگوشت قنبید منظورته؟ 

ک بیشترم قمیا میخورن

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
چه جالب،،به چه زبونی؟ترکی؟

ترکی