2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
نه عدسی جداست  میریزند کنار هم و خورده میشه خوشمزست😊

البته بگم اینجا حلیم روهم روش قیمه میریزن ولی قیمه ش پر رب نیست بجای رب  پر دارچین. و شور هم نیست. بعضیا توش شکر میزنن بعضی ها نمک. من خودم نمک میزنم  اگه باز نگی اوق😂😂😂چون واقعا نمیتونم گوشت رو با شکر بخورم.البته  اون عکسی که شما گذاشتی شله بود حلیم نبود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوشم اومد مشخص خوشمزس

من عااااشق سیرابیم ولی نه با مواد دلمه آخه 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
نه عدسی جداست  میریزند کنار هم و خورده میشه خوشمزست😊

البته بگم اینجا حلیم روهم روش قیمه میریزن ولی قیمه ش پر رب نیست بجای رب  پر دارچین. و شور هم نیست. بعضیا توش شکر میزنن بعضی ها نمک. من خودم نمک میزنم  اگه باز نگی اوق😂😂😂چون واقعا نمیتونم گوشت رو با شکر بخورم.البته  اون عکسی که شما گذاشتی شله بود حلیم نبود.جای همون عدس شما اینجا لپه استفاده میکنن 

وای وای آش شولی یزد خیلی بدمزه س 6 ساله یزدم تا حالا نتونستم باهاس ارتباط برقرار کنم😖😖😖😖

خیلی لوسی شولی او پروک ما خیلی خشه مخصوصا با تلف خورده بشه تازه ما نباتم توش میندازیم ملس میشه 😭

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
وای وای آش شولی یزد خیلی بدمزه س 6 ساله یزدم تا حالا نتونستم باهاس ارتباط برقرار کنم😖😖😖😖

مگه چی توش داره؟

اگه دوست داشتین به بار امتحان کنین،فکر نکنم بدتون بیاد😉👌

حتما چون جالب بود واسم☺

مگه چی توش داره؟

با برگ چغندر و خود چغندر و عدس و گندم و آرد و اسفناج و پیاز داغ و نعنا داغ درست میشه ماها حداقل ماهی یکی دوبار میخوریم تقریبا شبیه آش رشته هست ولی آبکی تر برای ما خیلی خیلی خوشمزه است

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم