2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با گوجه میخورم ولی کلا سس کچاپ دوست ندارم رو هرچی سس بخواد سس سفید یا هزار جزیره میزنم حتی فلافل ...

وای ن از سس سفید متنفرم حتی تو سالاد فصل. سس کچاپ هم فلفلی دوس دارم اما ن روی الویه 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
اینکه زیاد که. ماهم تخم مرغ آبپز و سیب زمینی آبپز یکم کره قاطی میکنیم .البته باید داغ باشه کره آب شه ...

دوپیازه هست فکر کنم اسمش بعضیا بهش نعنا داغ و پیازداغم میزنن

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
منم این برام خیلی عجیبه شیر برنج با گلاب و هل و مغزیجات چطوری با نمک خورده میشه؟ مگه کته هست

خب این شیربرنجی ک ما درس میکنیم و نمک میزنیم دیگه گلاب و هل نداره ک

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...

حیف سیرابی که خرابش میکنن اینجوری دلمه فقط با برگ مو

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
منم این برام خیلی عجیبه شیر برنج با گلاب و هل و مغزیجات چطوری با نمک خورده میشه؟ مگه کته هست

یکی از دوستان چندصفحه قبل گفت گلاب و شکر و هل نداره زیره یا رازیانه و.‌‌.. میزنن به جاش

وای ن از سس سفید متنفرم حتی تو سالاد فصل. سس کچاپ هم فلفلی دوس دارم اما ن روی الویه 

بد عنق نباش سس سفید رو به مرده بزنی زنده میشه 😂

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...

من خوشم اومد مشخص خوشمزس

بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه  )
بچه ها فامیلای ما تو خورش قیمه ،ساقه کرفس میریزن،واقعا خوشمزه میشه،امتحان کنید،ساقه سرخ شده رو حدود ...

چه جالب