2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست

مادرشوهرم توفسنجون رب گوجه زده بود...اه...شبیه استفراغ بود....حالم بهم خورد...آشپزیش مزخرفه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
وای وای عین شوهر من 😆😆😆 آخه گوجه و سس کچاپ‌و الویه 😫😫😫😫

منم با گوجه میخورم ولی کلا سس کچاپ دوست ندارم رو هرچی سس بخواد سس سفید یا هزار جزیره میزنم حتی فلافل و سیب زمینی سرخ کرده

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم صبحا الويه باشه تو يخچال مي خورم تازه با نون سنگك.😂😂😂😂😂 همه بهم مي خندن ولي خيلي خوشمزست.😘 ...

الویه همبرگر و پیتزا اصلا فقط باید یخ خورد واسه صبحانه😂😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
لوبیا داشت !!!! عطر قرمه سبزی داشت !  با کرفس! ببین چی بود  ک من فقط آب خورشت رو   ...

خورش کرفس رو مشهدیا اینطوری گویا درست میکنن

ماهم مشهد رفتیم سفارش خورش کرفس دادیم ظرف خورشی که آوردن توش پر لوبیا بود و گوشت و کمی کرفس.

خورش کرفس ما نصف سبزی قرمه است نصف گرفس با پیازداِغ زردچوبه ای که بسیار خوش طهمه 

من عروسی پسرخالم اصفهان بود بعد هی بهم گفتن نورشت ماست بخور خوشمزست قاشق اول رو که خوردم اصلا دنیا د ...

نیکرو چیه؟ 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
خرما وتخم مرغ روباهم سرخ میکنن...بدم میاد

خیلی خوشمزست که خاخری تست کن ببین چی میشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

حلیم با قیمه که میشه شله مشهدی😁

البته من همه نوع غذایی رو تست میکنم و اکثرا دوس دارم ولی این عجیب بود برام

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2