2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
جزغالا چیه؟  ماخم طالبی رو خورد مکنیم با شکر و یخ خوشمزست مثل همون اب طالبیه بهش میگیم فالوده ...

جزغاله مال دمبه گوسفند نیست که بوی بدی میده و تو نونای محلی میزنن؟

خوب طالبی رو که این کارو باهاش میکنن توش نون ریز میکنن خوب چه کاریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چيز عجيب خاطرم نيس الان ولى يادمه تبريز بوديم تخم مرغ پخته و سيب زمينى له ميكردن تو نون خيييييلى ...

اینکه زیاد که. ماهم تخم مرغ آبپز و سیب زمینی آبپز یکم کره قاطی میکنیم .البته باید داغ باشه کره آب شه. یا کره آب کرده باش.بعد نمک و فلفل بعدم نون میزاریم نون لواش میخوریم . خوشمزست امتحان کن . 

باور کن برا من آورده بود اصن نمیدونی چه وضعی

نگو که خوردی😭😭😭😭

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
آره شوهر منم کمی میریزه رو الویه ولی قیافه من اینجوریه 😣😣😣😣😣تازه هی ب من میگه سس بزن خیلی خوشمز ...

😂😂😂😂 قیافت عین شوهر من میشه. الان قیافش اومد جلو چشم. من تازه گوجه هم میزارم بعضی وقتا🙈🙉🙊

برا امضام صلوات میفرستین❤

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤
من‌ خورش ماست رو تو بفرماییدشام دیده‌ بودم و خیلی دلم می‌خواست امتحان کنم  خانواده شوهرمم ...

وا! اگه آبروریزی هم شده باشه مقصر شوهرت بوده نه تو!بهش میگفتی من کی تا حالا آخه خورش ماست خوردم که میگی دوست داره؟!فقط دوست داشتی امتحان کنی ببینی چجوریه،اونوقت شوهرت یجوری گفته خورش ماست دوست داره خب همه فکرکردن از بچگی خورش ماست خور حرفه ای بودی دیگه😅

زن_زندگی_آزادی✌🏻
اینکه زیاد که. ماهم تخم مرغ آبپز و سیب زمینی آبپز یکم کره قاطی میکنیم .البته باید داغ باشه کره آب شه ...

ميدونم عاديه ولى براى ما عجيب بود ما كلا كم خوريم يه لقمه از اونو بخوريم سير ميشيم بعد به عنوان تنقلات رواج داشت و اين همه هم طرفدار داشت عجيب بود